Kalmte Kan Je Redden

Kalmte heeft een natuurlijke en diepe aantrekkingskracht. Bijna iedereen verlangt ernaar om geduldiger, onbezorgd en op  z’n gemak te ziijn. Om met humor leuk te reageren op de tegenslagen en irritaties van het dagelijkse leven. Maar als kalmte een oceaan zou zijn, dan zitten de meeste van ons nog ergens in het ondiepe.

In Kalmte Kan Je Redden

leren we de kunst om sereen te reageren op momenten van emotionele turbulentie. Het stelt voor dat:

  • de meeste zaken waar we boos om worden nooit zomaar of onbelangrijk zijn
  • de meeste dingen waar we ons zorgen om maken misschien onbekende maar wel belangrijke signalen zijn voor wat we missen in ons leven
  • we onze zorgen of razernij niet zouden moeten ontkennen of onverschillig laten, maar juist grondig en handig moeten leren interpreteren

De Docent

Nele Eyckerman is docent en psychotherapeut met een breed spectrum aan interesses, gespecialiseerd in observatie en mentalisatie. Ze heeft een privé-praktijk waar ze op een integratieve manier werkt met volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar zichzelf en de anderen. Binnen deze therapie is vooral de zoektocht naar evenwicht in het Nu, binnen een tevreden en gezond leven, een prioriteit. Nele geeft graag klassen over onderwerpen die mensen uitdagen en aanmoedigen tot groei en solidariteit.

Programma

18.30 Welkom & kennismaking
19.00 Begin van de klas
20.00 Pauze
21.30 Einde van de klas  

Locatie

The School of Life Antwerpen
Munthof, Muntstraat 2
B-2000 Antwerpen  

Ons Café

Wie niet kan denken op een hongerige maag, kan vóór de klas in ons café genieten van een heerlijke dagschotel of een gezonde snack.

Koop je tickets voor
Kalmte Kan Je Redden

€47,50

wat:
Klas