Boost Je Zelfvertrouwen

Het verschil tussen falen en succes hangt vaak af van een beschamend kleine en ontwijkende karaktertrek waar je op gewone scholen geen les in krijgt, nl. zelfvertrouwen.

We spenderen ongelofelijk veel tijd om ons zelfvertrouwen op te krikken in kleine professionele deelgebieden, terwijl we onze oeroude behoefte aan allerlei soorten zelfvertrouwen over het hoofd zien. Jammer, want een grote variëteit aan zelfvertrouwen helpt ons enorm, zowel professioneel als persoonlijk.

We hebben vaak een gebrek aan zelfvertrouwen omdat we klaarblijkelijk denken dat het hebben ervan een bizar soort talent is wat er nu eenmaal is of niet. We geloven dat het niveau van zelfvertrouwen dat iemand heeft, zo ongeveer bij de geboorte is meegegeven. Deze klas toont overduidelijk dat dit niet het geval is. Zelfvertrouwen is geen cadeau van bovenaf, maar een vaardigheid die prima aangeleerd kan worden. Het is een vaardigheid, vastgeklonken aan onze ideeën over de wereld om ons heen en de plaats die wij innemen.

Hoe Boost Je Je Zelfvertrouwen leert ons

  • hoe we het zogenoemde ‘bedriegerssyndroom’ kunnen overwinnen
  • hoe je verlegenheid de baas kunt om je plannen te realiseren
  • hoe je de erfenis van kinderlijke timiditeit kunt ontgroeien
  • hoe we vertrouwen kunnen houden in onze eigen kracht

We vertrekken met een hoofd vol bruikbare en aantrekkelijke ideeën over zelfvertrouwen, zodat we kunnen ontsnappen aan dat vervelende gevoel van buitensporige twijfel en toegeeflijkheid. Na deze klas ben je geschoold in zelfvertrouwen.

De Docenten

Cynthia Ghysels is life planner en business coach. Ze gelooft dat je door aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je eigen leven en dat van anderen. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling gaat helemaal terug tot haar jeugdjaren, waarin ze op haar 17e Belgisch kampioen kogelstoten werd. Na haar studie rechten bouwde ze een mooie carrière uit, waarin ze leerde dat inzicht in jezelf leidt naar sterk leiderschap. Inmiddels runt ze een eigen bedrijf en ontwikkelde ze een methode om te ontdekken hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt, praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, op zoek naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit.

of

Ellen Dierckx is Master in de Dramatisch Kunsten (Koninklijk Conservatorium van Brussel) en begon al snel acteren te combineren met les geven. Ellen is sinds 1991 een vaste waarde bij de Belgische Improvisatie Liga. Dankzij de opleiding tot KernTalentenanaliste, doet ze aan loopbaanbegeleiding en studiecaching. Verder geeft ze opleidingen in bedrijven rond presentatietechnieken en positief communiceren. Sinds 2015 werkt ze bij Colorpassport als manager trainingen & color psychology.

Programma 

18.30 Welkom & kennismaking
19.00 Begin van de klas
20.00 Pauze
21.30 Einde van de klas  

Locatie

The School of Life Antwerpen
Munthof, Muntstraat 2
B-2000 Antwerpen  

Ons Café

Wie niet kan denken op een hongerige maag, kan vóór de klas in ons café genieten van een heerlijke dagschotel of een gezonde snack.

Koop je tickets voor
Boost Je Zelfvertrouwen

Happy Bird € 25,00 / Standaard €46,50 (plus fees)

wat:
Klas
wanneer en waar:
  • wo 5 feb 2020 18:30-21:30
  • do 2 apr 2020 18.30 - 21.30
  • wo 3 jun 2020 18.30 - 21.30