Table Talk - Love

Onze Table Talks zijn een beproefd recept, en bestaan uit avondvullende Conversation Dinners waarbij jij je schroom om een echt gesprek te voeren (met een bekende of een wildvreemde) van je af kunt schudden. Met een beetje hulp van ons en een klein beetje nieuwsgierigheid en goesting van jezelf voer je als vanzelf mooie en memorabele gesprekken met tafelgenoten die net als jij af willen van small talk. Kom genieten van lekker eten en een mooi gedekte tafel, maar ook van van een onvergetelijke avond met mensen die nooit meer onopgemerkt blijven.

De Docent

Nele Eyckerman is docent en psychotherapeut met een breed spectrum aan interesses, gespecialiseerd in observatie en mentalisatie. Ze heeft een privé-praktijk waar ze op een integratieve manier werkt met volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar zichzelf en de anderen. Binnen deze therapie is vooral de zoektocht naar evenwicht in het Nu, binnen een tevreden en gezond leven, een prioriteit. Nele geeft graag klassen over onderwerpen die mensen uitdagen en aanmoedigen tot groei en solidariteit.

De Kok

Een goed glas wijn, een zalige koffie, frisse limonades. Ontbijt, lunch, borrel, diner. Het Café van The School of Life biedt het allemaal, in een creatieve en stimulerende omgeving en op de kaart gezet door de ondernemende keukenpro Celine De Cadt. Afgestudeerd aan Sint-Lucas Gent als illustratrice, maar met jarenlange ervaring in de horeca, draait ze niet alleen haar hand om voor het dagelijkse reilen en zeilen in onze keuken, maar organiseert ze ook Conversation Dinners en Friends Drinks. Een creatieve kok dus, die ook onze klasdeelnemers, zakelijke klanten en groepen professionals steeds verwent met gezonde gerechten en lekkere snacks. 

Programma

19.00 Welkom en inleiding 
19.30 Start
22.00 Einde

Locatie

The School of Life
Munthof, Muntstraat 2
B-2000 Antwerpen 

Wanneer is de volgende Table Talk?

Elk seizoen (winter, lente, zomer en herfst) organiseren wij een memorabele Table Talk met aandacht voor onderwerpen als Werk, Liefde, Jezelf en Cultuur. We dekken graag onze lange gastentafel, en serveren je prikkelende gespreksonderwerpen en heerlijke seizoensgerechten ‘to share’.

N.B.: De prijs is inclusief geprint vragenmenu en aperitief / excl. wijn, koffie en thee 
N.B.: Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten, gelieve ons dit op tijd te laten weten. Stuur enkele dagen op voorhand een mailtje naar [email protected], zo kan de kok er rekening me houden!

Koop je tickets voor
Table Talk - Love

€55

wat:
Conversation Dinner