Hoe Vind Je De Job Van Je Leven?

In deze klas helpen we jou uit te dokteren wat jij uit je werkende leven wilt halen en waar je je kost mee wil verdienen. Welke factoren bepalen onze carrièrekeuzes mee. Hoe ziet een voldoening gevende baan er voor jou uit. Moeten we geld en status najagen? Generalist of specialist? En zal je droomjob je echt zo veel voldoening geven als je nu denkt.

Over onze klassen

Onze klassen richten zich op het verdiepen van belangrijke, alledaagse vragen over werk, vriendschap, geld, liefde en familie. Meestal in de avond, stap je met een kleine groep deelnemers binnen in ons klaslokaal in Munthof waar je door een expert wordt meegenomen langs de belangrijkste ideeën over het thema van de avond. De klas is een zorgvuldig afgewogen balans tussen korte interactie met de deelnemers en rondes van presentaties.

We presenteren oude en nieuwe ideeën op een frisse en eigentijdse wijze, zodat je meer leert over je eigen overtuigingen en zo je eigen inzichten en ideeën leert begrijpen en oprekken. Voor professionals, leiders en managers hebben we keuze uit verschillende dagklassen die individueel bij ons gevolgd kunnen worden, ofwel op aanvraag voor een organisatie of team.

De docent

Miranda Maes is geboeid door mensen, hoe ze leven, wat hen motiveert en hoe ze met mekaar communiceren. Vandaar haar keuze voor Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven, wat haar een brede basis van psychologie, sociologie en communicatiewetenschap gaf. Ze begon haar carrière als researcher en werkte daarna bij een internationaal communicatiebureau als strategisch planner. Haar interesse en engagement voor maatschappelijke kwesties bracht ze in de praktijk als communicatiedirecteur voor een politieke partij waar ze een team van 12 medewerkers leidde. Miranda werkt op dit moment als onafhankelijk communicatiespecialist.

Programma

18.30 Welkom & aperitief
19.00 Begin van de klas
20.00 Pauze
21.30 Einde van de klas

Locatie 

The School Of Life Antwerpen
Munthof, Muntstraat 2
2000 Antwerpen

Ons café

Wie niet kan denken op een hongerige maag, kan vóór de klas in ons café genieten van een heerlijke dagschotel of een gezonde snack. 

Koop je tickets voor
Hoe Vind Je De Job Van Je Leven?

45€

wat:
Klas