Friends Conversation Drink 'utopia'

Friends Conversation Drinks

Onze Friends’ Conversation Drinks zijn dé kans om nieuwe mensen te ontmoeten die net als jij een open geest hebben, en van een goed gesprek houden. We stimuleren fijne en verrassende gesprekken, zodat jij korte metten kunt maken met small talk, en ongemakkelijke, maar veelbelovende contacten om kunt zetten in bevrijdende ontmoetingen. Met een open en nieuwsgierige geest ontdek je anderen, maar ook meer van jezelf, en ervaar je hoe verrijkend het is om samen na te denken en je ontspannen uit te spreken.

Tickets en informatie

• optie 1: 1x Friends Drink voor €20,00

incl. 10% korting op The School of Life-producten op de datum van de gekozen Friends Drink.

• optie 2: alle Friends Drink voor €75,00

incl. 10% korting op The School of Life-producten in de winkel op de avonden van de Friends Drink in 2018, 1 gratis klas naar keuze t.w.v. €45,00 (let op: Special Events vallen hier niet onder) in 2018 en een pin van The School of Life t.w.v. €8,50.

NB: The School of Life Friends kunnen op veel meer plaatsen terecht dan alleen in Antwerpen. Ook Londen host fantastische Friends Events. Houd je reisschema dus goed in de gaten. Ben je daar bijv. op de tweede vrijdag van de maand, en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten, dan kun je ook daar aankloppen en een zalige avond beleven. 

Programma

18.00 Aanvang
20.00 Einde

Locatie

The School of life Antwerpen
Muntstraat 2
2000 Antwerpen

Koop je tickets voor
Friends Conversation Drink 'utopia'

€20/Friends gratis

wat:
Friends