The School of Life 
Community

Word deel van onze wereldwijde community

Ondanks alles, blijkt onze moderne wereld soms een eenzame plek waar het moeilijk is om goede gesprekken te hebben en echte vriendschappen op de bouwen. The School of Life maakt zich sterk om niet alleen een huis te zijn waar je kunt leren en gelijkgestemden ontmoeten, we stimuleren onze wereldwijde fans ook om contact met elkaar te leggen via onze app op iOS, Android of desktop.

Word deel van onze community en wij verbinden je met duizenden nieuwsgierige, intelligente en bedachtzame mensen wereldwijd. Zoek iemand voor een één-op-één chat of juist een groepsgesprek, bij jou in de buurt of juist helemaal aan de andere kant van de aardbol. Zoek leuke deelnemers die je hebt ontmoet in één van onze klassen, ontdek onze nieuwste filmpjes en essays en blijf op de hoogte van al onze events die we wereldwijd organiseren.

NB: onze app is uiteraard Engelstalig, zodat we de hele wereld met elkaar kunnen connecteren. Onze events delen we in het Nederlands, tenzij het een Engelstalige klas is. Dus check voor de zekerheid altijd eerst even onze kalender om zeker te zijn van de voertaal.

 

Hoe leer je nieuwe mensen kennen?