The School of Life Antwerpen sluit de deuren

Te midden van alle onzekerheid die bij een pandemie van deze omvang en duur hoort, hebben we een ingrijpende beslissing moeten nemen.
Zonder een kernprogramma van klassen, workshops en events die live geen of weinig doorgang vinden en een programma dat de afgelopen maanden te vaak op de schop is gegaan, blijft er te weinig slagkracht over om de publieke werking van The School of Life Antwerpen op deze manier voort te zetten. Internationale veranderingen die door Covid-19 worden doorgevoerd hebben voor ons grote consequenties. Dat betekent concreet dat onze publieke kalender is gestopt, en dat we einde november ook de deuren van het paviljoen sluiten.

We zijn trots en dankbaar dat we sinds november 2014 zoveel evenementen, klassen en workshops konden bieden onder de vlag van The School of Life in Antwerpen en Vlaanderen. Sinds die tijd is ons team, onze impact en ons publiek spectaculair gegroeid. Het was een eer om zovelen van jullie te leren kennen, en met een onverwacht grote groep een bijzondere band te krijgen. We hebben het privilege gehad om met talrijke grote denkers en originele doeners uit binnen- en buitenland samen te mogen werken en bijzondere events uit te werken.

Iedereen die The School of Life niet missen kan, kan steeds in Londen terecht voor het online programma.

Wie nog geldige tickets, een ‘Friends’-kaart of bon heeft wordt dringend verzocht contact op te nemen via antwerpen@theschooloflife.com. Onze ‘Friends’ zijn ook ‘Friends’ van Londen, en zullen vanaf 1 dec automatisch een jaar verlenging van hun lidmaatschap in Londen krijgen. Na 1 december kun je voor bonnen en tickets contact opnemen met customerservice@theschooloflife.com. Zij zullen je met plezier verder helpen.

We moedigen je aan om contact met ons te houden, via email, zodat goede gesprekken niet hoeven te stoppen nu wij stoppen. Laat gerust van je horen, nog even via antwerpen@theschooloflife.com of via info@teamteaching.be 

Dank, Team Antwerpen

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?