Online Workshops

Hoe blijf je kalm? Hoe pas je je goed aan? Hoe blijf je goed communiceren? Hoe zet je je creativiteit in? En hoe vind je veerkracht? Als er iets is waar werknemers nu behoefte aan hebben, is het wel hulp bij emotionele vragen. Want iedereen heeft opeens met nieuwe uitdagingen te maken. Tegelijkertijd is het door de veranderende omstandigheden en bijkomende stress veel moeilijker om hierin te voorzien. Daarom bieden wij nu al onze workshops ook online aan.

The School of Life heeft als missie‘meer emotionele intelligentie op de werkvloer’. Wij bieden leerervaringen die zelfkennis en emotionele vaardigheden van individuen en teams vergroten en daarmee het succes van de organisatie. Bekijk hier welke workshops we online aanbieden en als je hier meer informatie over wilt ontvangen stuur dan een mail naar zakelijk@theschooloflife.com

 

Hoe het werkt

Voor de workshops gebruiken we de video conference software Zoom. Die is heel eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Gedurende de workshop kunnen de deelnemers elkaar via een video- en audioverbinding zien en horen. In de zogenaamde ‘break-out rooms’ kunnen deelnemers met elkaar discussiëren en opdrachten uitvoeren in kleinere groepjes.

  • Deelnemers ontvangen per e-mail een uitnodiging voor de online workshop.
  • De workshop wordt begeleid door de docent en met daarbij een co-host voor de technische ondersteuning.
  • Een computer met camera en audio en een goede internetverbinding zijn noodzakelijk. Het downloaden van de software Zoom is niet noodzakelijk.

 

*Onze virtuele workshops zijn een live-ervaring en kunnen niet worden opgenomen. 
Aanpassingsvermogen
Behulpzaamheid
Besluitvaardigheid
Charme
Communicatie
Creativiteit
Diplomatie
Effectiviteit
Empathie
Gedrevenheid
Innovatie
Kalmte
Leiderschap
Beter Oordelen
Ondernemerschap
Speelsheid
Veerkracht
Welbspraaktheid
Zelfkennis
Zelfvertrouwen

Wil je meer emotionele intelligentie op jouw werkvloer?

Neem voor meer informatie contact met ons op via zakelijk@theschooloflife.com