Tijd voor vriendschap

Hoe vaak reflecteer je nou echt op je vriendschappen? Hoe zie jij je vrienden? En hoe kijken ze naar jou? Tijdens deze avond ontdek je wat filosofen zeggen over vriendschap, onderzoek je wat voor soort verschillende type vrienden er zijn, en wat je nou écht aan ze hebt. 

Iedereen weet dat vriendschap belangrijk is, maar vaak vinden we het ook vanzelfsprekend. Niet iets om bij stil te staan. Terwijl meer begrip onze vriendschappen nog mooier kan maken! 

Filosoof Lammert Kamphuis neemt je tijdens deze kerstspecial mee langs verrassende ideeën en verhelderende inzichten uit 2500 jaar wijsheid over vriendschap. Leer van de befaamde Griekse filosoof Epicurus waarom vriendschap de essentie is voor een gelukkig leven. Maak een ranking van je vrienden met behulp van de heldere indeling van de Griekse filosoof Aristoteles. En onderzoek hoe jouw sociale leven zich verhoudt tot wat jij echt zoekt en wilt.

De spreker

Lammert Kamphuis TSOLLammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands en is huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment.”

Praktische informatie

Datum: 18 december
Deuren open: 19:00
Tijd: 19:30-22:00
Taal: Nederlands 
Locatie: Boom Chicago

Tickets

Early-bird-tickets: €29,- (beperkt aantal beschikbaar)
Early-bird-vriendendeal voor twee personen: €49,- (beperkt aantal beschikbaar)
Tickets: €39,-
Vriendendeal voor twee personen: €69,-

Koop je tickets voor
Tijd voor vriendschap

Early-bird: €29,-

wat:
Special event
wanneer en waar:
  • Wed 18 Dec 2019 19:30 - 22:00
    Boom Chicago