The School of Life Festival

Maak in één dag kennis met het beste van The School of Life. Leer de levenslessen die ze op school zijn vergeten en volg de vakken van de studies die je eigenlijk had willen studeren.

Op zondag 18 april volg je tijdens deze derde editie van ons festival een nieuw programma met talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven. 

Dit jaar toveren we TivoliVredenburg een dag lang om tot een school – maar dan wel die school die je eigenlijk altijd had gewild. Een school vol met verrassende ideeën en ontmoetingen waar je zelf kunt kiezen welke vakken je volgt. Wil je les krijgen in relaties, zelfkennis, angst, werk en de dood? Of verdiep je je liever in de ideeën van filosofen, psychologen, wetenschappers en kunstenaars?

Kom tot nieuwe inzichten tijdens de lessen, speel en raas uit bij de naschoolse opvang, leg je grote vraagstukken neer bij de mentors van die dag en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken in de kantine (maar nu dan met een biertje in de hand, als je wilt).

Bekijk het programma

Praktische informatie

Datum: zondag 18 april, 2021
Start: 12:00 uur
Einde: 19:00 uur
Voertaal: Nederlands
Locatie: TivoliVredenburg
Adres: Vredenburgkade 11
Plaats: Utrecht
Early Bird: € 55,- (uitverkocht)
Ticket: € 69,-
Lifecard-houders: € 39,- 

Koop je tickets voor
The School of Life Festival

€ 69,-

wat:
Event
wanneer en waar:
  • zo 18 apr 2021 12:00 - 19:00
    TivoliVredenburg