Glühweinspecial: Tijd voor vriendschap

Hoe vaak neem je nou echt de tijd om op je vriendschappen te reflecteren? Hoe zie jij je vrienden? En hoe kijken ze naar jou? 

Eigenlijk is er geen beter moment om je vriendschappen te vieren dan de donkere en verbindende decembermaand. Even weg van tante Irma en al die geforceerde gesprekjes. Ontdek in deze nieuwe special wat filosofen zeggen over vriendschap, onderzoek wat voor soort verschillende type vrienden er zijn, en wat je nou écht aan ze hebt. Neem je beste vriend bij de hand en neem onder het genot van een heerlijke glühwein of warme chocolademelk jullie vriendschap eens even goed onder de loep. Want vriendschap is nog nooit zo belangrijk geweest als in deze tijd 

Filosoof Lammert Kamphuis neemt je mee langs de mooiste ideeën en verhelderende inzichten van 2500 jaar wijsheid over vriendschap. Leer van de befaamde Griekse filosoof Epicurus waarom vriendschap de essentie is voor een gelukkig leven. Maak een ranking van je vrienden met behulp van de heldere indeling van de Griekse filosoof Aristoteles. En onderzoek in korte interacties hoe jouw sociale leven zich verhoudt tot wat jij echt zoekt en wilt.

De spreker

Lammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia. Hij is vanaf het begin verbonden aan The School of Life Amsterdam. In al zijn werkzaamheden onderzoekt hij samen met het publiek hoe de filosofie ons verder helpt met alledaagse vraagstukken. Hij is de auteur van de filosofische bestseller Filosofie voor een weergaloos leven (Bezige Bij: 2018).

Praktische informatie

Datum: 11 december 
Tijd: 19:30-22:00
Taal: Nederlands 
Locatie: Oude Lutherse Kerk
Tickets: €39,- (Standaard), €72,50,- (Vriendendeal voor twee personen)
Deze special is gebaseerd op onze class: Vrienden voor het leven.

Koop je tickets voor
Glühweinspecial: Tijd voor vriendschap

€39,-

wat:
Special event
wanneer en waar:
  • di 11 dec 2018 19:30 - 22:00