Brainwash Festival 2018 (Uitverkocht)

The School of Life organiseert dit jaar voor de vijfde keer Brainwash Festival! Op 27 oktober denk je samen met de meest invloedrijke en verrassende denkers, kunstenaars, filosofen en schrijvers uit zowel binnen- als buitenland na over de belangrijkste maatschappelijke en persoonlijke uitdagingen van deze tijd. Dit jaar met onder anderen hoogleraar klinische psychologie Paul Verhaeghe, psycholoog en fysioloog Susan Blackmore en schrijfster Griet op de Beeck. Maar ook onze eigen The School of Life filosofen Lammert Kamphuis en Menno de Bree staan in het programma.

Daar staan we dan. Omgeven door de puinhopen van het neoliberalisme, wachtend op de volgende crisis: ecologisch, relationeel of digitaal. Maar wat doen we eraan? Gelukkig hoeft het leven niet altijd leuk te zijn, ontstaan er nieuwe verhalen die ons kunnen bevrijden en die de weg wijzen naar een (minder) authentiek leven.

In het oude centrum van Amsterdam denken we onder meer na over bullshit jobs, narcisme en zelfliefde, diepgaande ongelijkheid, geluk als boosdoener, lokale valuta, toekomstvisies en distopieën, bevrijdende algoritmen, de keerzijde van authenticiteit en onze postkapitalistische cultuur. Tegendraadse denkers en kunstenaars uit binnen- en buitenland schijnen hun licht over de grote vragen van vandaag, bieden verheldering in verwarrende tijden en helpen je nieuwe kaders voor vooruitgang te scheppen!

Een ticket voor het festival biedt je toegang tot de festivalzaterdag met zo’n 100 programma’s op meer dan 15 locaties. Laat je van 13.00 tot 01.00 fascineren en inspireren door de meest geweldige sprekers in kerken en theaters in het centrum van Amsterdam. Het festival vindt plaats in De Brakke Grond, Nationale Opera & Ballet, Frascati, De Waalse Kerk, Zuiderkerk, Perdu, Universiteitstheater, Compagnietheater, Kapitein Zeppos en de Agnietenkapel.

De Lifecard van The School of Life is niet te gebruiken voor Brainwash Festival.

Koop je tickets voor
Brainwash Festival 2018 (Uitverkocht)

€45

wat:
Special event
wanneer en waar:
  • za 27 okt 2018 13:00-01:00
    de Nes, Amsterdam