Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren en met vertrouwen voor een groep te staan. Zodat je straks, als het er echt om gaat, iedereen omver blaast. Tijdens deze intensive word je uitgedaagd om bewust te worden van je eigen valkuilen en leer je hoe je hier ontspannen mee omgaat. 

In deze intensive:

 • Leer je welke eisen aan een goede presentatie worden gesteld, en hoe lichaamshouding, stemgebruik en tempo je presentatie beïnvloeden
 • Ga je dieper in op de barrières die jij ervaart om overtuigend te presenteren
 • Leer je om te gaan met spanning in je lichaam
 • Krijg je inzicht in wat anderen van jouw wijze van presenteren vinden
 • Ontwikkel je de moed om risico’s te nemen en nieuwe manieren uit te proberen

Programma

In de ochtend bespreken we waar een goede presentatie aan voldoet, welke barrières we in het algemeen ervaren bij presenteren en hoe we daarmee kunnen omgaan. We definiëren ook op welke punten wij onszelf willen uitdagen. In de middag oefenen we met presenteren en geven we en ontvangen we feedback. Je gaat naar huis met een plan om je uitdagingen in de praktijk aan te gaan.

De docenten

Wicher Schols TSOLWicher Schols
Wicher Schols is trainer, coach en ondernemer. Hij is gespecialiseerd in geweldloze communicatie en talentontwikkeling. Door zijn open houding, in combinatie met een scherpe analytische blik, is hij in staat het beste uit mensen te halen. Hij heeft trainingsprogramma’s ontwikkeld voor en gegeven aan onder andere ABN AMRO, Deloitte, Nestlé en de Universiteit van Leiden. Hij is cum laude afgestudeerd in Business Studies met een specialisatie in Human Resources aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Gijs Deckers TSOLGijs Deckers
Psycholoog en filosoof Gijs Deckers combineert in zijn werk kennis, verhalen en humor. In een open sfeer verbindt hij theorie, levensvragen, groepsdynamiek en persoonlijke dilemma’s tot inspirerende gesprekken. Naast verschillende classes bij the school of life werkt Gijs als team-coach, spreker en psycholoog-coach bij o.a. de Universiteit Leiden, gemeentes en voor zijn eigen bedrijf Gijzer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 17:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €395,- (excl. 21% btw, incl. lunch en drankje)
Meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE VOOR PROFESSIONALS

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan. 

 

 

Koop je tickets voor
Pitchen en presenteren

€395 (excl. BTW, incl. lunch en borrel)

wat:
Professional
wanneer en waar:
 • Fri 20 Sep 2019 09:30 - 17:00
  Frederiksplein
 • Tue 12 Nov 2019 09:30 - 17:00
  Frederiksplein

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.