Ondernemerschap

De docent

Laurens Knoop TSOLLaurens Knoop
Laurens Knoop is creatief directeur en oprichter van The School of Life Amsterdam. Na een studie economie, een carrière als reclameonderzoeker en een baan als management consultant, investeerde hij naast zijn werk drie jaar in het behalen van een MBA in consultancy aan de VU. Kort na de afronding van de opleiding ontdekte hij The School of Life in Londen. Hij zegde die dag zijn baan op en startte met een partner het Denkstation Brandstof, geïnspireerd op het succesvolle Londense initiatief. Enkele jaren later richtte hij met een nieuw team de Amsterdamse vestiging van The School of Life op, dat uitgegroeid is tot een plek waar jaarlijks 30.000 deelnemers op uiteenlopende manieren kennis maken met de schoonheid en waarde van filosofie en cultuur voor het dagelijkse leven.

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00 uur
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €195,-  (excl. BTW, incl. lunch en drankje)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Niet alleen mensen die zelf een bedrijf beginnen, maar iedereen heeft er baat bij om als een ondernemer te leren denken. Deze mindset zorgt ervoor dat je nieuwe ideeën genereert, begrijpt wat klanten nodig hebben en voortdurend het eindproduct evalueert om verbeteringen te zoeken. 

In deze workshop leer je grenzeloos te dromen, zakelijk te handelen en scherp te analyseren. Je leert risico’s in te schatten, kritisch na te denken over je sterke en zwakke kanten en hoe om te gaan met de obstakels die je onvermijdelijk zult tegenkomen. Alledaagse frustraties worden mooie uitdagingen. 

In deze workshop ga je: 

  • De mythes rondom ondernemerschap ontzenuwen. 
  • Leren hoe je de dieperliggende behoeften van potentiële klanten ontdekt.
  • Onderzoeken hoe we die dieperliggende behoeften kunnen gebruiken om nieuwe diensten en producten te ontwikkelen.

Koop je tickets voor
Ondernemerschap

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Fri 23 Aug 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein 54
  • Thu 12 Dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein 54

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.