Ondernemerschap

Iedereen heeft er baat bij om als een ondernemer te leren denken. Deze mindset zorgt ervoor dat je constant nieuwe ideeën genereert, begrijpt wat klanten nodig hebben en voortdurend het eindproduct evalueert om verbeteringen te zoeken. In deze workshop leer je grenzeloos te dromen, zakelijk te handelen en scherp te analyseren. Alledaagse frustraties worden omgezet in mooie uitdagingen. 

In deze workshop

  • Leer je risico’s in te schatten en kritisch na te denken over je sterke en zwakke kanten
  • Worden de mythes rondom ondernemerschap ontzenuwd
  • Leer je hoe je de dieperliggende behoeften van potentiële klanten ontdekt
  • Leer je hoe je deze behoeften om kunt zetten in nieuwe diensten en producten

De docent

Laurens Knoop TSOLLaurens Knoop
Laurens Knoop is oprichter en creatief directeur van The School of Life Amsterdam. Na een succesvolle carrière in marktonderzoek en consultancy ontdekte hij The School of Life in London. Hij wist onmiddellijk dat dit ook naar Nederland moest komen. In enkele jaren tijd zette hij The School of Life Amsterdam en Brainwash op, het grootste filosofiefestival van Nederland. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de thema’s 'ondernemerschap' en 'meesterschap' en vertelt hier met vurig enthousiasme over. Hij heeft een achtergrond in de sociologie en economie en ronde cum laude een postdoctorale master in managementconsultancy af. 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp'erst die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis. 
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs:  €195,-  (excl. BTW, incl. lunch en drankje)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Ondernemerschap

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • do 12 dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein 54
  • do 6 feb 2020 09:30 - 13:00
    Frederiksplein 54

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.