Beter oordelen

Onze emoties kunnen ons soms behoorlijk in de weg zitten en onze scherpe blik vertroebelen. Om goede beslissingen te nemen en goed samen te werken, moeten we ons ervan bewust worden dat de manier waarop wij de wereld waarnemen, vaak anders is dan hoe anderen hem zien. En anders is dan hoe hij werkelijk is. Kom erachter hoe jouw oordeelsvermogen werkt en voorkom zo veel onnodige moeilijkheden.

In deze workshop:

  • Maken we kennis met de verschillende denkfouten en vooroordelen waar onze geest gevoelig voor is, en onderzoeken hoe we deze corrigeren

  • Komen we erachter op basis waarvan we de kwaliteit van een idee beoordelen en in hoeverre dit objectief is

  • Oefenen we met het onthechten van onze eigen ervaringen en interesses, om de dingen vanuit een breder, meer universeel gezichtspunt te begrijpen

  • Leren we verschillende strategieën die ons helpen beslissingen te nemen die op de lange termijn goed voor ons zijn

De Docent

Wassila Hachchi fotoWassila Hachchi is spreker, coach en trainer in (self) dialogue. Ze schreef het boek ‘Listen, Think, Speak’ over de buitengewone reis die ze maakte in een poging een verschil te maken in de wereld. Voordat ze trainer werd, werkte ze als militair officier, Tweede Kamerlid en sociaal ondernemer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €195,- (excl. 21% btw, incl. lunch en drankje)
Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Beter oordelen

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Wed 21 Aug 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein
  • Wed 4 Dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein