Beter oordelen

Jouw emoties kunnen soms flink in de weg zitten en jouw scherpe blik vertroebelen. Om goede beslissingen te nemen en goed samen te werken, moeten we ons ervan bewust worden dat de manier waarop wij de wereld waarnemen, vaak heel anders is dan hoe anderen hem zien. En anders is dan hoe hij werkelijk is. Kom er in een interactief ochtendprogramma achter hoe jouw oordeelsvermogen werkt en leer zo beter te oordelen. 

In deze workshop:

  • Leer je denkfouten en vooroordelen te herkennen en corrigeren
  • Leer je ideeën objectief (op hun kwaliteit) te beoordelen
  • Leer je vraagstukken vanuit een breder, meer universeel gezichtspunt te begrijpen
  • Leer je verschillende strategieën die helpen om betere beslissingen te nemen 

De Docent

Wassila Hachchi fotoWassila Hachchi is spreker, coach, trainer en sociaal ondernemer. Door het bijzondere carrièrepad dat ze heeft bewandeld, heeft ze een schat aan ervaring en kennis opgedaan die haar in staat stelt buiten de geijkte kaders te denken. Na een positie als officier bij de Koninklijke Marine, ging ze werken bij verschillende ministeries en werd ze in 2007 benoemd tot Jonge Ambtenaar van het Jaar. Daarna is ze zes jaar lid van de Tweede Kamer geweest. Vervolgens vertrok ze naar de VS om mee te werken aan de campagne van presidentskandidaat Hillary Clinton. Terug in Nederland startte zij haar eigen onderneming en verdiepte ze zich in coaching en self-dialogue. Wassila is scherp, aandachtig en welbespraakt, en laat de deelnemers van haar workshops nieuwe mogelijkheden ontdekken. 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp'ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis. 
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs:  €195,-  (excl. BTW, incl. lunch en drankje)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Beter oordelen

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Wed 4 Dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein