Meesterschap

Gek genoeg zijn het vaak niet de meest getalenteerde mensen die tot grote hoogte komen. Talent is bijzonder handig als je een vaardigheid snel onder de knie wilt krijgen, maar meesterschap is het product van hard, lang en toegewijd werken. Of het nu gaat om het leren van een sport, wetenschap, kunst of ambacht, de route naar beheersing, verbinding en uiteindelijk ultieme creatie verloopt volgens een vast proces. Deze workshop neemt deze grootste geesten in de geschiedenis als voorbeeld om erachter te komen hoe jij een hoger niveau kan bereiken.

In deze workshop:

- Leer je over de fases die doorlopen moeten worden om meesterschap te bereiken

- Leer je hoe beperkingen los te laten 

- Leer je hoe jouw levenspad zich verhoudt tot dat van de beroemde meesters

- Leer je in kaart brengen waar jouw uitdagingen liggen voor verdere ontwikkeling

De docent

Laurens Knoop TSOL

Laurens Knoop is creatief directeur en oprichter van The School of Life Amsterdam. Na een studie economie, een carrière als reclameonderzoeker en een baan als management consultant, investeerde hij naast zijn werk drie jaar in het behalen van een MBA in consultancy aan de VU. Hij ontdekte vervolgens The School of Life in Londen en wist eigenlijk meteen dat hij eenzelfde organisatie in Amsterdam wilde opzetten. Inmiddels is The School of Life Amsterdam uitgegroeid tot een plek waar jaarlijks 30.000 deelnemers op uiteenlopende manieren kennis maken met de schoonheid en waarde van filosofie en cultuur voor het dagelijkse leven.

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 9:30 - 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs:  €195,-  (excl. BTW, incl. lunch en drankje)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE VOOR PROFESSIONALS

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan. 

Koop je tickets voor
Meesterschap

€195,- (excl. btw)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Thu 28 Nov 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein 54

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.