Effectiviteit

Gebrek aan focus leidt niet alleen tot inefficiëntie, maar ook tot spijt. Als we niet oppassen gaan onze to-do-lijstjes als een last voelen in plaats van als het hulpmiddel dat ze horen te zijn. Dit voorkomen we door de belangrijke taken van de urgente te leren onderscheiden en door efficiëntie tot een gewoonte te maken.

In deze workshop gaan we:

  • Onderzoeken wat het moeilijk maakt om dingen gedaan te krijgen

  • Ontdekken wat onze persoonlijke manier van werken is en hoe wij dingen het beste voor elkaar kunnen krijgen

  • Specifieke methodes leren om de taken die voor ons liggen zo effectief mogelijk uit te voeren

  • Gewoonten en technieken ontwikkelen om uitstelgedrag te voorkomen

De docent

Foto ThijsThijs Launspach is psycholoog, auteur en trainer. Hij is gefascineerd door hoe we tegenwoordig leven en werken: hoe houd je je staande in de moderne, veeleisende werkomgeving? Thijs schreef het boek Fokking druk (2018) en was co-auteur van het Millennial Manifest (2017). Hij is docent Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €195,- (excl. 21% btw, incl. lunch en drankje)
Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Effectiviteit

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Wed 25 Sep 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.