Charme

Op de werkvloer zijn er weinig zaken zo essentieel en tegelijkertijd zo onderbelicht als charme. Zelfs de beste ideeën stranden als ze niet verleidelijk gebracht worden. Studies tonen aan dat mensen die charisma-training krijgen, als 60% effectiever worden beoordeeld. Het goede nieuws is dus ook dat charme niet alleen een aangeboren talent van een paar geluksvogels is, maar dat iedereen het kan ontwikkelen.   

In deze workshop gaan we:

  • Ontdekken waarom kwetsbaarheid vaak zo'n cruciaal ingrediënt is voor charme

  • Leren aandachtig en bemoedigend naar anderen te luisteren

  • Bespreken hoe charme en aanmoediging vaak een betere motivator zijn dan sommige andere alternatieven

  • Tips en aanbevelingen bestuderen om positieve en langdurige relaties met collega's, klanten en belanghebbenden te bevorderen

Mensen komen bijna altijd tot hun geloof niet op basis van bewijs, maar op basis van wat ze aantrekkelijk vinden. 
Blaise Pascal 


De docent

MaartjeMolenaarfotoMaartje Molenaar is bij The School of Life verantwoordelijk voor de b2b-verkoop en business events. Na een carrière in het onderwijs en welzijn koos Maartje Molenaar voor een radicale carrièreswitch en ging zij biologische cosmetica verkopen. In deze overvolle cosmetica-markt leerde zij het vak van verkopen en kwam ze erachter hoe leuk het is om te doen. Met een achtergrond in onderwijskunde en jarenlange verkoopervaring in verschillende branches heeft Maartje Molenaar geleerd dat goed verkopen bovenal gaat over het bouwen van goede relaties.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €195,- (excl. 21% btw, incl. lunch en drankje)
Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Charme

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Wed 11 Sep 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein
  • Tue 10 Dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.