Business Course: Working with Purpose

Word je overspoeld door een mix van enthousiasme en twijfel als je aan de toekomst van je carrière denkt? Tijdens deze business course neem je de tijd om erachter te komen wat voor jou het volgende niveau is dat je in je werk wilt bereiken.

De meest onstuimige periode van je carrière ligt achter je. Je hebt richting gevonden, meer en meer verantwoordelijkheden gekregen en begint je te ontpoppen als een leider in je vak. Het gaat dus prima. Maar hoe verder?

Veel professionals voelen in deze fase een sterke behoefte om zich te verdiepen. Om betekenisvolle impact te maken en meer voldoening uit hun werk te halen. Om hun eigen missie te ontdekken en volgen, en anderen daarin op een bevlogen manier mee te nemen. Speciaal voor deze professionals heeft The School of Life deze course waarin je nadenkt over wie je bent en wie je wilt zijn. Je onderzoekt wat voor jou van waarde is en wat je nu nog mist in je werk en in jezelf. Je krijgt hulp om de stap te maken naar wat volgens jou een hoger niveau is, zodat je vol inspiratie weer aan de slag kunt gaan.

Stilstaan is vooruitgang

Het uitgangspunt van het programma is dat het voor je verder gaat, altijd goed is om even terug te kijken en de balans op te maken. Wat kan je leren van de afgelopen periode? Wat heb je nodig om volledig tot je recht te komen in je werk? Wanneer ervaar je geluk in je werk? En maak je impact? Maar ook: Wat zijn je valkuilen? Wat hebt je gemist in het werk dat je tot nu toe hebt gedaan? Welke offers wil je brengen voor succes?

Door serieus na te denken over deze vragen, voorkom je dat je dezelfde fouten nog een keer maakt. Je komt erachter welke beslissingen je moet nemen, welke betekenis je wilt ervaren en welke impact je wilt maken. Zodat je daarna weet wat je in de volgende fase van je werkende leven wilt leren en hoe je meer voldoening vindt in je werk.

De ervaring

Je volgt de business course met een groep van tien tot maximaal twintig deelnemers uit diverse sectoren van de maatschappij. Het is een afwisselend programma, waarin je zowel relevante theorie krijgt aangereikt uit de psychologie, filosofie en andere relevante vakgebieden, input krijgt voor opdrachten, de tijd neemt om zelf na te denken en leert van de ervaring van anderen. Je volgt vier programmadagen bij The School of Life, krijgt opdrachten om in de periode tussen de programmadagen te maken en ontvangt coaching. 

De resultaten

  • Je krijgt inzicht in jouw voornaamste drijfveren en welke activiteiten je energie geven

  • Je benoemt aan welke voorwaarden je werk moet voldoen om voldoening en betekenis te hebben

  • Je gaat inzien hoe en waarom je in het verleden beslissingen hebt genomen en hoe die je gebracht hebben waar je nu bent

  • Je leert valkuilen herkennen en vermijden

  • Je krijgt een dieper en breder besef van wat succes voor jou betekent

  • Je formuleert wat je belangrijkste doelen worden voor de komende jaren

  • Je maakt een actieplan om je inzichten om te gaan zetten in daden


Voor wie?

Deze business course is voor professionals, ondernemers en zelfstandigen die een aantal kilometers op de teller hebben en toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en een verlangen hebben om meer betekenis te vinden in wat zij doen.

De docenten

Lammert Kamphuis TSOLLammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia. Hij is vanaf het begin verbonden aan The School of Life Amsterdam. In al zijn werkzaamheden onderzoekt hij samen met het publiek hoe de filosofie ons verder helpt met alledaagse vraagstukken. In juni 2018 kwam zijn tweede boek uit bij De Bezige Bij: Filosofie voor een weergaloos leven

ChristianneChristianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze focuste op gedrag en leiderschap. Naast haar werk bij The School of Life is Christianne docent aan de postgraduate opleiding Compliance & Integriteit Management aan de Vrije Universiteit. Teams en individuen aanzetten tot reflectie en vervolgens in beweging krijgen, is haar specialisatie 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Soort: 4-daagse Business Course, met 2 coachingsgesprekken
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €2500,- (excl. 21% btw)
Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

Data en tijden

Vrijdag 8 november: 09:30 - 17:00
Vrijdag 22 november: 09:30 - 17:00
Vrijdag 6 december: 09:30 - 17:00
Vrijdag 20 december: 09:30 - 17:00

Twee coachingsgesprekken op afspraak

Koop je tickets voor
Business Course: Working with Purpose

€2500 (excl. BTW)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • 8 Nov - 20 Dec 2019 09:30 - 17:00
    Frederiksplein 54

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.