Besluitvaardigheid

Eigenlijk is het gek dat we nooit echt les krijgen in het nemen van beslissingen. Want we moeten het voortdurend doen én het is een vaardigheid die goed te leren is. Hoe zorgen we dat onze emoties ons niet de verkeerde kant op sturen? En hoe gebruiken we onze tijd voor wat echt belangrijk voor ons is?   

In deze workshop:

  • Verkennen we welke belemmeringen effectieve besluitvorming in de weg zitten

  • Onderzoeken we hoe wij in het verleden tot beslissingen zijn gekomen en wat we daarvan kunnen leren

  • Oefenen we met methodes om problemen zo helder mogelijk te ‘framen’

  • Leren we hoe we kunnen omgaan met onzekere uitkomsten

  • Stellen we een plan op om onze beslissing op te volgen en zo nodig aan te passen

De docent

Aart Goedhart TSOLAart Goedhart
Aart Goedhart richt zijn blik en onderzoek op de essentie van organisaties: samenwerking. Volgens hem is het daarbij zaak om alles te bevragen - niets is vanzelfsprekend. In zijn onderzoek put hij uit veel verschillende bronnen, van film en kunst tot natuurwetenschap en filosofie. Met mededocent Barbara van der Steen schreef hij in 2016 het boek Proceskunde.

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 9:30 - 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs:  €195,-  (excl. BTW, incl. lunch en drankje)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Koop je tickets voor
Besluitvaardigheid

€195 (excl. BTW, incl. lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Mon 2 Dec 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.