Leiderschap (Online)

Je houdt zielsveel van je werk. Elke ochtend spring je uit bed om aan de slag te gaan. Klanten eisen je op, collega’s willen jou in hun teams en leidinggevenden luisteren aandachtig naar je. En dan maak je promotie. Help! Niet langer kun je je onbekommerd storten op de inhoud. Collega’s komen naar je toe met hun problemen. Het management ziet in jou de toekomst van het bedrijf. En jij? Jij moet leiding geven. Prettige wedstrijd!  

In deze workshop:

  • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou
  • Verken je ideaalbeelden, zwaktes, kracht en twijfels op het gebied van leiderschap
  • Vernieuw je je denken over authentiek leiderschap
  • Verken je het soort authenticiteit waarmee je je team inspireert, loyaliteit kweekt en je anderen optimaal laat presteren vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

De docenten

De workshop wordt door een van de volgende docenten gegeven:

Josine hoofdJosine Peters begon haar carrière als communicatieadviseur en werkte later bij AkzoNobel, waar zij Global Head of Culture werd. Met de stap naar Algemeen Directeur van The School of Life volgde zij haar eigen drijfveren om mensen en organisaties te helpen betekenis te geven aan hun leven. 

 

MARIEN profiel foto 2019Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie- en innovatieprocessen voor organisaties en heeft vele programma's gemaakt voor professionals en het hoger onderwijs. In 2018 startte hij de Theory U Hub in Amsterdam. In al zijn werk zet hij zich in voor meer betekenisvolle gesprekken in het onderwijs, organisaties en de maatschappij.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp'ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
BTW-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van BTW, hoeven we geen BTW in rekening te brengen. Vul dit formulier in voor een factuur zonder BTW.

Voor wie?

Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp'ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.

Heb je nog vragen over deze workshop of wil je advies over welke van onze programma's het beste bij jouw situatie past? Stuur dan een mail naar amsterdam@theschooloflife.com. Korte vragen beantwoorden we per mail, voor ingewikkeldere vragen kunnen we een telefonische afspraak met je maken.

Online workshop

We bieden onze online workshops via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online mogelijk maken. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

Hoe het werkt:

  • Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons een e-ticket als bevestiging.
  • Een uur voorafgaand aan de class ontvang je de link die je kan gebruiken om deel te nemen aan de workshop via Zoom.
  • Klik op de link, om naar het online programma te gaan.
  • Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
  • Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
  • Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan je spambox. Heb je daar ook niks ontvangen? Mail dan naar amsterdam@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE VOOR PROFESSIONALS

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan. 

Koop je tickets voor
Leiderschap (Online)

€ 160,- (excl. btw)

wat:
Professional