Blijvende liefde (Online)

‘Na een periode van intense liefde is het onvermijdelijk dat de vlam langzaam dooft.’ Dit hoor je maar al te vaak. Gelukkig hoeft het niet waar te zijn. 

Een relatie kan ook mooier worden met de tijd. Het enige wat we daarvoor moeten leren is beter worden in liefde geven en ontvangen. 

In deze les behandelen we zes belangrijke vaardigheden voor blijvende liefde. Je leert:

  • Beter communiceren, lesgeven én leren.
  • Hoe je stopt met mokken.
  • De ander dichterbij te laten komen.
  • Je verwachtingen te begrijpen en, zo nodig, bij te stellen.
  • Troost te vinden. 
  • In te zien welke rollen jij speelt en wat je hierin kan veranderen.
  • Omgaan met seksuele verschillen en ongemakkelijke verlangens.

Wij denken dat we soms iets te snel de hoop opgeven als het op liefde aankomt. We gaan aan de slag met het idee dat liefde niet alleen een gevoel is, maar een vaardigheid die je kunt oefenen en waar je beter in kunt worden.

De docent

Reine Rek TSOLReine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.

Wat betekenen de coronamaatregelen voor dit programma? 

  • Alles loopt nu een beetje anders door corona. Bekijk hier onze tijdelijke schoolregels.
  • Let op: een verandering van het landelijke risiconiveau van corona kan invloed hebben op de vorm en/of het tijdstip van onze programma’s. Wijzigingen worden altijd gecommuniceerd via ons website en per e-mail. Onze richtlijnen hiervoor vind je hier.

Over onze classes:

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Tickets

Ben je student? Schrijf je in met de promotiecode STUDENTENKORTING en je ontvangt 15% korting! Bij aanvang van het programma vragen we je je studentenpas te tonen. 

Wil je graag meedoen met dit programma, maar is de prijs een drempel voor je? Stuur ons dan een mailtje (amsterdam@theschooloflife.com) en we kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Koop je tickets voor
Blijvende liefde (Online)

€ 47,50

wat:
Online
Deze class is ook offline:

Bekijk de offline class