Hoe vind je liefde?

Het kiezen van een partner is een van de meest ingrijpende beslissingen van ons leven. En als het goed is ook een van de leukste. Toch voelt het vaak als richtingloos zoeken in een tinder-hooiberg. Was het maar zoals vroeger, denk je dan… Toen zochten je ouders je toekomstige lief uit, of was het gewoon iemand uit het dorp. 

'Volg je gevoel', horen we tegenwoordig. Maar wat als je gevoel je nog niets heeft opgeleverd? Of wat als het je zelfs steeds weer in de problemen brengt?

Deze class geeft je cruciale inzichten om je te helpen veiligere, fantasierijkere en effectievere keuzes te maken in de liefde:

 • Je krijgt meer inzicht in waarom je valt op wie je valt.
 • Je komt te weten waarom je vroegste ervaring met liefde bepalend is voor je huidige keuzes.
 • Je neemt schadelijke patronen onder de loep, en leert ze omzetten naar constructieve patronen.
 • Je leert omgaan met perfectionisme in een tijd van social media en ‘onbeperkte’ keuzes.

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

De docent

Reine Rek TSOLReine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.

Over onze classes:

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

- Alles gaat nu een beetje anders door Corona. Bekijk hier onze tijdelijke schoolregels.

- Let op: dit programma is zowel online als offline te volgen. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van je ticket. In de ticketbox hieronder zie je duidelijk wanneer deze class online is.

Online (Zoom) classes

We bieden deze class soms ook online via Zoom aan. Zie agenda rechtsboven - 'Online (zoom)'. 

Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online faciliteren.

Om mee te doen hoef je geen account aan te maken bij Zoom, wel werkt Zoom het beste als je het programma downloadt. Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons per email een link om deel te nemen.

Hoe het werkt:

 • Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons een e-ticket als bevestiging.
 • Een uur voorafgaand aan de class ontvang je de link die je kan gebruiken om deel te nemen aan de workshop via Zoom.
 • Klik op de link om naar het online programma te gaan.
 • Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
 • Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
 • Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan je spambox. Heb je daar ook niks ontvangen? Mail dan naar amsterdam@theschooloflife.com

 

Koop je tickets voor
Hoe vind je liefde?

€ 47,50

wat:
Class
wanneer en waar:
 • wo 11 nov 2020 19 - 21:30
  Online (Zoom)
 • vr 4 dec 2020 18:30 - 21
  Frederiksplein 54
 • ma 4 jan 2021 14 - 16:30
  Frederiksplein 54