Vergroot je zelfvertrouwen

Onzekerheid. Dat energievretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

We denken vaak dat mensen met zelfvertrouwen nu eenmaal zo geboren zijn. Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als Beyoncé, dan zou het leven een stuk makkelijker zijn.

In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren.

We kijken onder andere naar:

 • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint. 
 • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
 • Hoe je, wanneer je als kind onzeker was, die rol kunt ontstijgen.
 • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de class gewapend met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven.

De docent

Foto ThijsThijs Launspach is psycholoog, auteur en trainer. Hij is gefascineerd door hoe we tegenwoordig leven en werken: hoe houd je je staande in de moderne, veeleisende werkomgeving? Thijs schreef het boek Fokking druk (2018) en was co-auteur van het Millennial Manifest (2017). Hij is docent bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam.

Over onze nieuwe classes

Dit is één van de 12 nieuwe classes van The School of Life. De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Vooraf eten?

Wil je een hapje eten voordat de class begint? Voor € 12,50 zorgen wij dat er om 18:15 uur een maaltijd voor je klaarstaat bij binnenkomst. We bieden een vast menu:

 • Huisgemaakte soep van de dag
 • Huisgemaakte quiche
 • Drankje naar keuze

Het menu bestel je door bij kaarten Class & Maaltijd te selecteren.

Al onze producten zijn vegetarisch en met zorg uitgekozen. Heb je allergieën of andere dieetwensen? Stuur na het bestellen dan direct een mailtje naar cafe@theschooloflife.com.

Koop je tickets voor
Vergroot je zelfvertrouwen

€ 47,50

wat:
Class
wanneer en waar:
 • Wed 4 Sep 2019 19:00 - 21:30
  Frederiksplein 54
 • Wed 6 Nov 2019 14:00 - 16:30
  Frederiksplein 54
 • Wed 11 Dec 2019 14:00 - 16:30
  Frederiksplein 54