Hoe vind je liefde?

Het kiezen van een partner is een van de meest ingrijpende beslissingen van ons leven. En als het goed is ook een van de leukste. Toch voelt het vaak als richtingloos zoeken in een tinder-hooiberg. Was het maar zoals vroeger, denk je dan… Toen zochten je ouders je toekomstige lief uit, of was het gewoon iemand uit het dorp. 

'Volg je gevoel', horen we tegenwoordig. Maar wat als je gevoel je nog niets heeft opgeleverd? Of wat als het je zelfs steeds weer in de problemen brengt?

Deze class geeft je cruciale inzichten om je te helpen veiligere, fantasierijkere en effectievere keuzes te maken in de liefde:

 • Je krijgt meer inzicht in waarom je valt op wie je valt.
 • Je komt te weten waarom je vroegste ervaring met liefde bepalend is voor je huidige keuzes.
 • Je neemt schadelijke patronen onder de loep, en leert ze omzetten naar constructieve patronen.
 • Je leert omgaan met perfectionisme in een tijd van social media en ‘onbeperkte’ keuzes.

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

Over onze nieuwe classes

Dit is één van de 12 nieuwe classes van The School of Life. De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst.

De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Vooraf eten?

Wil je een hapje eten voordat de class begint? Voor € 12,50 zorgen wij dat er om 18:15 uur een maaltijd voor je klaarstaat bij binnenkomst. We bieden een vast menu:

 • Huisgemaakte soep van de dag
 • Huisgemaakte quiche
 • Drankje naar keuze

Het menu bestel je door bij kaarten Class & Maaltijd te selecteren.

Al onze producten zijn vegetarisch en met zorg uitgekozen. Heb je allergieën of andere dieetwensen? Stuur na het bestellen dan direct een mailtje naar cafe@theschooloflife.com.

Koop je tickets voor
Hoe vind je liefde?

€47,50

wat:
Class
wanneer en waar:
 • wo 18 mrt 2020 19:00 - 21:30
  Frederiksplein 54
 • wo 15 apr 2020 19:00 - 21:30
  Frederiksplein 54