Scherp je professionele koers aan tijdens een Business retraite

Trek je terug uit het drukke werkleven om met een kleine groep aan de slag te gaan met een werkgerelateerd thema. Op unieke locaties door Nederland bieden onze Business Retraites de kans voor professionals om rust te vinden en essentiële keuzes te maken voor je carrière of je team. Een goede coach begeleidt je in het proces.

Business retraite, Leiderschapsprogramma

Business retraite: Intuïtief leiderschap

Tijdens deze 4-daagse retraite op een unieke locatie ga je aan de slag met een persoonlijke uitdaging op het gebied van jouw leiderschap door de verbinding te maken met je eigen intuïtie. Je zult direct het effect ervaren van wat je leert en zo jezelf, je team en klanten echt verder helpen.

Datum17 Jul 09:30
LocatieDe Waterkroon
Prijs€ 4950,- ex. btw

In de natuur de weg vooruit vinden

Waar kun je beter tot jezelf komen en een nieuwe koers uitzetten, dan in de rust en stilte van de natuur? Een geheel verzorgde Business retraite van The School of Life biedt je de gelegenheid om hier aandachtig mee bezig te zijn. Je verblijft in het prachtige landgoed de Hoorneboeg in Hilversum of in de verassende Waterkroon in Noord-Holland.

Naar de waterkroon

Heerlijke biologische vegetarische maaltijden worden voor je verzorgd

De retraite draait om jou, dus je hoeft je over het eten geen zorgen te maken. De maaltijden staan op gezette tijden voor je klaar. Met de rest van de groep geniet je van de culinaire hoogstandjes, vaak rechtstreeks uit de aanwezige moestuin. En we houden natuurlijk rekening met eventuele allergieën.

Je eigen privékamer

Tijdens de Business Retraite slaap je in een privékamer, zodat je altijd een plek voor jezelf hebt. Deze dagen draaien even puur om jou.

Weten of een Business retraite iets voor je is?