Intensives

Intensives van The School of Life zijn workshops van een dag die professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

 

Schrijf je in voor onze professional nieuwsbrief

Intensives

Intensives van The School of Life zijn workshops van een dag die professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Het doel van intensives is niet om een betere projectmanager te worden of effectiever om te leren gaan met je tijd, maar om je denken over jezelf en jouw professionele kwaliteiten en ambities een flinke boost te geven.

Hieronder vind je een selectie van de intensives die wij aanbieden:

Radicaal anders denken over werk

In deze enerverende intensive leg je je denken en aannames over werk op de snijtafel. Het resultaat: radicaal nieuwe perspectieven waardoor je anders tegen problemen aankijkt en die je helpen om op een andere, effectievere oplossingen te vinden.

Haal eruit wat erin zit

Door helder te maken wat je motiveert en inspireert krijg je meer grip op wat echt belangrijk voor je is. Dat kan tot uiting komen in een nieuwe professionele uitdaging, maar kan ook leiden tot een verdieping van je persoonlijke doelstellingen.

Beter leren ruziemaken

Voor alle conflictmijders, heethoofden en iedereen die het schipperen beu is: een grondige analyse over conflicten. Waar dient onenigheid voor, wanneer moet je assertief zijn en wanneer hou je je kaken op elkaar? Ruzie die eindelijk eens echt iets oplevert!

Leiderschap

Of we het ambiëren of niet, vroeg of laat vinden we onszelf terug in een leidende rol. Maar is leiderschap überhaupt iets dat we kunnen ontwikkelen? Dat is het zeker, al heb je er wel een flinke dosis zelfkennis voor nodig. In deze intensive vernieuw je je denken over het soort leiderschap dat bij jou past.

Ondernemerschap

Ondernemers denken in mogelijkheden en zijn bereid risico te nemen. In deze intensive onderzoeken we wat een ondernemer uniek maakt en hoe we die kwaliteiten in onze eigen (werk-) omgeving kunnen gebruiken, ook als we geen ondernemer zijn. Wees gewaarschuwd: na deze intensive zie je alleen nog maar mogelijkheden!

Innovatie & creativiteit

Om de technologische ontwikkelingen én de concurrentie voor te blijven zullen wij continu moeten innoveren. In deze intensive onderzoeken we hoe creativiteit werkt en hoe we onze nieuwsgierigheid prikkelen om een permanente innovatieve mindset te ontwikkelen.

Meesterschap

In deze intensive schud je jouw denken rond het fenomeen meesterschap flink op. Wanneer en hoe stijg je boven jezelf uit? En wat kunnen anderen leren van jouw meesterschap? Na deze intensive kijk je voorgoed met andere ogen naar de meester in jezelf. 

Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. Gelukkig heeft The School of Life de perfecte training om je hierop goed voor te bereiden.

Meer informatie? Stuur een mail naar zakelijk@theschooloflife.com of bel met 020-7372806