Courses

The School of Life biedt diverse eigenzinnige en effectieve meerdaagse trajecten die leiden tot meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, empathie en initiatief.

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken of voor meer informatie:
E: [email protected]
T: 020 737 2806

Courses

Onze workshops komen het best tot hun recht in een course: een serie workshops rondom een specifiek thema. We bieden een aantal uitgestippelde courses, bijvoorbeeld over zelfkennis, samenwerking of leiderschap. Maar wij stellen ook courses op maat samen, gericht op specifieke uitdagingen binnen de organisatie.

Hieronder vind je een selectie van de courses die wij aanbieden:

 

Ken jezelf

Socrates zei het al: ‘Zelfkennis is de bron van alle wijsheid.’ Dus als we onszelf willen ontwikkelen zullen we de tijd moeten nemen om te reflecteren. Helaas komen we daar in deze tijd van hoge werkdruk en voortdurende prikkeling nauwelijks toe. Een gemiste kans, want diepere kennis van je kwaliteiten, waarden, drijfveren en ambities geven je carrière richting en betekenis. Daarom trekken we er vier dagen op uit om in een mooie, bosrijke omgeving achterom, vooruit én naar binnen te kijken. Met als doel: verhelderen wat je nu echt uit jezelf én je carrière wil halen.

Vanaf april is deze course ook te volgen via open inschrijving

A Serious Business Course

A Serious Business Course is een eigenzinnig, levendig en diepgaand programma over de zaken die cruciaal zijn voor succesvol én betekenisvol werk. En dan hebben we het niet over ambitie, intellect en harde vaardigheden. Want een waardevolle carrière vraagt tegenwoordig om andere skills. In A Serious Business Course verdiep je met behulp van inzichten uit de filosofie en psychologie je zelfkennis, leer je hoe je jouw potentieel ten volle ontwikkelt, breng je jouw leiderschapsskills in kaart en leer je hoe je verandering creëert.

Vanaf januari is deze course ook te volgen via open inschrijving. Klik hier voor het programma.

 

Meer informatie? Stuur een mail naar [email protected] of bel met 020 737 2806