Voor organisaties

Op deze pagina vind je informatie over de programma's die wij kunnen aanbieden in jouw organisatie. Als je vragen hierover hebt, kun je contact opnemen met:

E: zakelijk@theschooloflife.com

T: 020 737 2806

The School of Life voor organisaties

Steeds meer organisaties zien het belang in van verbinding, betekenis en emotionele intelligentie. The School of Life helpt hen invulling te geven aan die behoefte met een even uniek als effectief aanbod van workshops, intensives, courses en talks. Wij zetten medewerkers aan het denken en brengen hen met elkaar in gesprek, door hen kennis te laten maken met nieuwe perspectieven en door hen daarop te laten reflecteren en interacteren.

The School of Life biedt geen voorgekauwde antwoorden, wetten of dogma’s. Maar wel een scala aan bruikbare ideeën en perspectieven die gegarandeerd stimuleren, uitdagen en voeden. Met als resultaat dat de deelnemers hun zelfkennis vergroten, verhelderen wat voor hen belangrijk is, hoe zij beter samenwerken met anderen en hoe zij het optimale uit zichzelf halen. Dat leidt tot meer focus, daadkracht, creativiteit en energie. En zo tot meer succes voor de organisatie.

 Schrijf je in voor onze professional nieuwsbrief