Voor organisaties

The School of Life heeft een groot aanbod van programma's die verdieping geven aan de grote vragen rondom werk.

Bekijk onze workshops over 20 belangrijke emotionele vaardigheden, onze talks en courses.

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken of voor meer informatie:
E: [email protected]
T: 020 737 2806

The School of Life voor organisaties

The School of Life biedt eigenzinnige en intelligente programma’s die organisaties en professionals helpen zich verder te ontwikkelen. Onze workshops, talks en courses richten zich op het verdiepen van zelfkennis, het verbeteren van samenwerking en het vergroten van creativiteit en impact.

Als we ons afvragen wat iemand succesvol maakt in werk, zien we vaak het belangrijkste over het hoofd. Namelijk dat het een mens is. En dat mensen meer zijn dan de optelsom van de inhoudelijke kennis en functionele vaardigheden die we op hun cv’s vinden.

We zijn wezens met ontelbare kwaliteiten die zich lastig laten meten. We kunnen anderen geruststellen en vertrouwen geven. We kunnen collega’s inspireren als ze het even niet zien zitten. We kunnen klanten het vertrouwen geven dat zij bij ons aan het juiste adres zijn. We kunnen een bespreking die dreigt vast te lopen openbreken door precies het juiste te zeggen op het juiste moment. We kunnen dromen van een betere wereld en we zijn ook nog eens in staat om die dromen waar te maken.

Het zijn vaak deze kwaliteiten, veel meer dan onze opleidingen en vakinhoudelijke skills, die ervoor zorgen dat we succesvol zijn. Maar het trainen van emotionele vaardigheden wordt doorgaans gezien als een luxe waar pas over nagedacht wordt als de rest op orde is. In werkelijkheid staan ze aan de basis van elk toekomstig succes.

The School of Life biedt workshops, talks en courses die organisaties helpen de meest ongrijpbare kanten van het werk te verbeteren. We geven geen voorgekauwde antwoorden, wetten of dogma’s. Maar wel een scala aan bruikbare ideeën en perspectieven die stimuleren, uitdagen en inspireren.

 Schrijf je in voor onze professional nieuwsbrief