Business Courses van The School of Life

We willen steeds meer van werk. Niet alleen persoonlijk succes en plezier, maar ook graag een omgeving waar je jezelf kan zijn én een beetje goed doet. Want hoe lang kun je nog onverschillig zijn over wat jouw werk bijdraagt (of niet) aan de wereld? In onze business courses komen deze drie dimensies samen: hoe jij persoonlijk floreert, hoe je jouw omgeving beïnvloedt of vormt tot een cultuur waarin menselijkheid en vertrouwen centraal staan, en hoe je jezelf en anderen kunt leiden vanuit een hoger doel. 

 

Grote ambities, die we heel praktisch maken door je het beste uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden aan te bieden. Zodat je stap voor stap je zelfkennis, emotionele intelligentie en gedrevenheid ontwikkelt, en daarmee je kwaliteit van denken, handelen en communiceren vergroot.

Online Informatieavond - 24 juni

Ben je benieuwd of een van deze business courses iets voor jou is en wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de gratis online informatieavond op 24 juni van 20:00 tot 21:00. Stel je vragen, krijg een inkijkje in het programma en maak kennis met de docenten.