Ontdek wat jouw leven zin geeft

Inspiratie voor wat belangrijk is in je leven, krijg je pas als je de tijd neemt om stil te staan. The School of Life helpt je hierbij, zodat je keuzes maakt die leiden tot minder onrust, betere relaties en meer voldoening.

Naar de agenda

Summer school: Ontwikkel je intuïtie

Over intuïtie wordt veel gepraat, maar wat is het eigenlijk? En wat heb je er aan? Kom er in deze Summer School achter wanneer je wel en wanneer je juist niet op je intuïtie kunt vertrouwen. En leer wat je kunt doen om je intuïtie (nog) krachtiger te maken.

Naar de Summer School

Altijd bij de les

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste programma’s? Lees je graag inspirerende artikelen, wil je exclusieve kortingen ontvangen en hou je van prikkelende opdrachten voor je alledaagse leven? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt ongeveer een keer per week een update.

Waarom je niet je passie hoeft te volgen

‘Volg je passie!’ Het zijn drie woorden die vast en zeker wel een keer naar je zijn geroepen. Misschien is het zelfs iets wat jij weleens naar anderen roept. Volgens Elizabeth Gilbert, de schrijver van o.a. Eat, Pray, Love en Big Magic, is het vaak waardeloos advies.
Lees het artikel

Waarom werk niet gelukkig maakt

Word je gelukkig van hard werken? Veel mensen lopen rond met dat idee, maar Menno de Bree betoogt dat het wel meevalt. Meestal ben je namelijk vooral jezelf aan het uitbuiten.
Lees het artikel

Wat het zenboeddhisme ons leert over onze gebroken dromen

We dromen ervan ooit een volmaakt leven te leiden. Maar het leven verrast ons vaak met een opeenvolging van tegenslag. Onze mooie dromen vallen in duigen en we blijven achter met wat waardeloze scherven.
Lees het artikel

Weten wat eraan komt?