Kan ik een btw factuur ontvangen?

Ja, dat kan. Betaling in termijnen is mogelijk voor bestellingen boven € 500. Dit kan je aangeven bij een bestelling op factuur (zie hieronder): 

Vul hier je factuurgegevens in. 

Wij boeken op basis van deze gegevens de ticket(s) en sturen je de bijbehorende factuur.

Kan ik in termijnen betalen?

Betaling in termijnen is mogelijk voor bestellingen boven € 500. Je hebt de mogelijkheid om in vier termijnen betalen.

Hoeveel % btw hanteert The School of Life voor de programma’s?

The School of Life rekent geen btw over reguliere classes. Je vindt het btw-percentage daarom ook niet terug op de factuur van je bestelling. Over ons professional curriculum rekenen we 21% btw. Voor special events geldt een btw-tarief van 9%.

In sommige gevallen kun je vrijgesteld worden van btw. We staan geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en dat betekent dat we organisaties met een BTW-vrijstelling of privépersonen die onze prof-programma's bestellen geen BTW in rekening hoeven brengen.

Kan ik mijn geboekte programma annuleren en krijg ik dan mijn geld terug?

Nee, het is helaas niet mogelijk te annuleren en restitutie te ontvangen. Wanneer je niet kan komen, heb je de optie om iemand anders gebruik te laten maken van jouw ticket. Wil je je kaartje verkopen? We raden je aan dit via www.ticketswap.nl te proberen.

Mochten wij jouw geboekte programma moeten wijzigen (bijvoorbeeld een online versie of verplaatsen naar een andere datum) vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, dan volgen we de richtlijnen van het ACM. We proberen eerst samen met alle deelnemers andere opties te bekijken, maar als de alternatieven niet geschikt zijn voor jou, behoud je het recht om je geld terug te vragen. Als dit het geval is, ontvang je hierover bericht van ons.

Is het collegegeld van de Jaaropleiding (of andere cursus) aftrekbaar van de belasting?

Nee, dat is niet mogelijk. We staan met geen enkel programma geregistreerd als officiële opleiding, onder meer omdat we onder vrijetijdsbesteding vallen. Het is daarom niet mogelijk om het collegegeld van de belasting af te trekken.