Hoe boek ik een programma of koop ik een ticket?

Al onze programma’s/evenementen zijn gemakkelijk te boeken via onze website:

 1. Ga naar het tabblad agenda of programma
 2. Selecteer het gewenste onderdeel
 3. Scroll naar het Eventbrite ticketvenster onderaan de pagina
 4. Kies de gewenste datum en klik op 'Tickets'
 5. Selecteer het gewenste aantal tickets, voer eventueel bovenaan een promotiecode in en klik op 'Bestellen'
 6. Vul je gegevens in, selecteer een betaalmethode, scroll verder totdat alle benodigde gegevens zijn ingevoerd
 7. Klik op 'Bestellen'. Je wordt doorverwezen naar de gekozen betaalmethode.

Zodra je de inschrijving hebt betaald, ontvang je een bevestigingsmail vanuit Eventbrite. Vanuit deze mail klik je op 'View the event' om alle informatie over het programma te bekijken. Hier vindt je ook de Zoom link voor een online programma. Vlak voor een online programma ontvang je vanuit Eventbrite ook per mail een Zoom-link om deel te nemen.

Let op: soms komen deze e-mails in de spamfolder terecht. 

Ik heb een ticket gekocht, maar niks ontvangen/Ik kan mijn ticket niet meer vinden.

Wij maken gebruik van het ticketsysteem van Eventbrite. Als je een bestelling hebt gedaan, ontvang je een bevestigingsmail met daarin je e-ticket van Eventbrite. Let op: soms komt deze bevestigingsmail in de spamfolder terecht. 

Met een Eventbrite account heb je toegang tot alle informatie over het programma, inclusief de Zoom link bij een online programma. Maak een account aan of log in met hetzelfde e-mailadres als waarmee je het ticket hebt gekocht, dan vind je je bestelling terug in je account.

Hoe maak ik gebruik van een cadeaubon of promocode?

 1. Kies het programma dat je wilt boeken in de agenda (of zoek het op in Eventbrite).
 2. Ga onder de omschrijving van het programma naar het Eventbrite boekingsvenster, herkenbaar aan de rode knop 'Bestellen'. 
 3. Je ziet bovenaan dit venster de tekst: ‘Promotiecode invoeren’. Klik hierop en voer je promocode in. Klik op 'Toepassen'. Je ziet dat de code is toegepast aan het verminderde bedrag.
 4. Kies de datum en tijd van jouw voorkeur. 
 5. Nu kun je je bestelling plaatsen en afronden. 

Goed om te weten:

 • Codes zijn overdraagbaar – je kunt ze weggeven als cadeau aan iemand anders.
 • Je kunt per bestelling één code gebruiken.

Kan ik iemand een class cadeau geven?

Ja, dat kan. Je kunt een class boeken en het e-ticket cadeau geven. Als je ons een mailtje stuurt (naar amsterdam@theschooloflife.com), kunnen we de naam en het e-mailadres op het e-ticket voor je wijzigen. Ook bieden we een fysieke cadeaubon aan in onze winkel aan het Frederiksplein. Deze cadeaubon is alleen inwisselbaar voor een programma.

Kan ik mijn ticket omboeken naar een andere datum?

Nee, je kunt eenmaal bestelde tickets niet inwisselen voor een programma op een andere datum. Wanneer je niet naar een geboekte class kunt komen, heb je de optie om iemand anders in jouw plaats te laten gaan. Wil je je ticket doorverkopen? We raden je aan dit via www.ticketswap.nl te proberen.

Hoe werkt (boeken via) Eventbrite?

We werken met het boekingssysteem van Eventbrite. Als je op onze website een ticket koopt voor een evenement, gaat dit dus via het Eventbrite ticketsysteem. Je ziet de ticketbox onderaan het betreffende programma: hier kan je tickets bestellen of een programma boeken. Ook kun je op de website van Eventbrite zoeken naar evenementen van The School of Life Amsterdam.

Als je een Eventbrite account aanmaakt, heb je toegang tot alle informatie over het programma, inclusief de Zoom link bij een online programma.

Ervaar je problemen bij het bestellen? Bekijk dan dit document voor verdere instructies. Tevens kun je de kennisbank van Eventbrite raadplegen.