Summer School: Het roer om

  • Summer School
  • Werk
  • Zelfkennis
• Intensieve Summer School
• Twee volle dagen plus twee ochtenden en een terugkommiddag
• In Amsterdam
• STAP-budget inzetbaar

Ben je toe aan vernieuwing in je leven? Deze Summer School helpt je op weg!

Frederiksplein 54 in Amsterdam

Prijs

€695 - 795

Spring School: Het roer om

Waar ben je tevreden over? Waar wil je verandering in brengen? In deze intensieve en activerende Summer School maak je eerst de balans op. Vervolgens ga je direct aan de slag met dat wat er voor jou echt toe doet!

We lopen allemaal wel eens rond met de vraag of we op de goede weg zitten. Dat knagende gevoel dat onze talenten niet voldoende tot hun recht komen. Of dat we onze kostbare tijd niet aan de activiteiten, doelen en mensen besteden die ons echte betekenis geven. Tijdens deze Summer School helpen we je te zoeken naar de manieren waarop jij je leven wil veranderen en helpen we je je plannen om te zetten in acties.

Niets is off limits. Een bedrijf beginnen. Een nieuwe baan vinden. Je vriendschappen nieuw leven in blazen. Een creatief project starten. Een revolutie in gang zetten. Als het maar echt belangrijk voor je is.

Met hulp van de docent en de andere deelnemers ga je in vier intensieve dagen uitzoeken wat jou betekenis geeft. Vervolgens zet je dat om in specifieke doelen en maak je een stappenplan om die doelen te bereiken. Het unieke aan deze Summer School is dat je daarmee direct aan de slag gaat. Daardoor heb je aan het eind van de week al stevige vooruitgang geboekt. Een goed begin is nu eenmaal het halve werk.

Na afloop van de training krijg je ‘huiswerk’ mee en blijf je elkaar zien in peergroups. Zodat je elkaar door dik en dun steunt en helpt met het bereiken van doelen. Na zes weken is er een terugkommiddag waarin je je ontwikkeling bespreekt en advies krijgt van de docent en de rest van de groep.

Tijdens deze Summer School loop je zonder enige twijfel tegen allerlei innerlijke obstakels aan: twijfel, belemmerende overtuigingen, onzekerheid… ze horen erbij. En ze worden extra sterk als je aan de slag gaat met iets dat je echt belangrijk vindt. Er staat namelijk echt iets op het spel. Niks geeft meer voldoening dan er toch voor gaan!

De opzet

  • Dag 1 – Workshops van 10:00 – 17:00, inclusief lunch, koffie, thee en snacks
  • Dag 2 – Workshops van 10:00 – 13:00, lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
  • Dag 3  – Workshops van 10:00 – 13:00, lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
  • Dag 4  – Workshops van 10:00 – 17:00, inclusief lunch, koffie, thee en snacks. Een borrel na afloop
  • Dag 5 t/m 43 – Het normale leven start weer. Je krijgt opdrachten mee en blijft in contact met een groep deelnemers om elkaar aan te moedigen en helpen.
  • Dag 44 – (17 september) – In de middag komen we van 13:00 tot 17:00 uur bij elkaar om te kijken waar we nu allemaal staan en krijg je begeleiding om de volgende stap vorm te geven.
Verder lezen Minder informatie
Frits Philips

Frits Philips

Frits Philips heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal en cultuur legde hij zich toe op het vak communicatie, waarin hij leerde hoe belangrijk het is dat mensen én organisaties oprecht en open met elkaar het gesprek aangaan. Frits wordt gedreven door het verlangen om mensen en organisaties te helpen grotere versies van zichzelf te worden. Dat doet hij als hoofd van de professionele programma’s en kerndocent van The School of Life en als executive coach.

 

Praktische informatie

Data en tijden Winter School: 27 februari t/m 2 maart van 10:00 – 17:00, bij dag twee en drie heb je een halve dag les en ga je ‘s middags zelf aan het werk
Zaterdag 15 april is er een terugkommiddag van 13:-00 – 17:00

Data en tijden Summer School: 24 t/m 27 juli van 10:00 – 17:00, bij dag twee en drie heb je een halve dag les en ga je ‘s middags zelf aan het werk
Zaterdag 9 september is er een terugkommiddag van 13:-00 – 17:00

Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Early-bird-prijs: € 695,- (beperkt aantal)
Reguliere prijs: € 795,-
Totale lesduur: 18 uur.
Totale zelfwerktijd: 6 uur (of langer als je wilt)
Voorkennis Niet vereist
De prijs is inclusief lunches, een afsluitende borrel en een mooi boekje om in te schrijven.

Special event

VrijFiBo

Wil je alvast een voorproefje van wat je tijdens deze Summer School gaat leren? Wil je de docent misschien al wat vragen stellen en zien spreken? Kom dan naar onze de Vrijdagse Filosofische Borrel op 21 april! Als je je daarna inschrijft voor dit programma, krijg je je kaartje voor de Vrijfibo terug. Zien we je daar?

Naar VrijFiBo
Deelnemers over Summer School: Het roer om

“Inspirerend, gedegen, to the point, inspelend op de situatie, ‘het roer om’ van alle kanten aangevlogen, professioneel.”

“Frits is een prettige trainer die ons echt aan het denken zette. We hebben veel tools gekregen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Ook hielp hij goed wanneer mensen even niet zo goed wisten hoe ze verder moesten.”

Special event

VrijFiBo

Wil je alvast een voorproefje van wat je tijdens deze Summer School gaat leren? Wil je de docent misschien al wat vragen stellen en zien spreken? Kom dan naar onze de Vrijdagse Filosofische Borrel op 21 april! Als je je daarna inschrijft voor dit programma, krijg je je kaartje voor de Vrijfibo terug. Zien we je daar?

Naar VrijFiBo

Informatie

Wat zijn Summer en Winter Schools?

In onze Summer en Winter Schools is ontspannen inspanning het uitgangspunt. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af. Meerdere dagen volg je met een vaste groep van maximaal 30 personen de beste programma’s van The School of Life.

Twijfel je erover of dit programma iets voor jou is?

Mail ons

Inclusief

Lunch en eindborrel inbegrepen

Je hoeft tijdens de Summer en Winter Schools niet apart eten te gaan halen. Wij zetten het voor je klaar, en je eet gezellig met de groep. Op de laatste dag eindigen we met een borrel.

Veelgestelde vragen