Winter School: Een frisse start

  • Winter School
Met deze vierdaagse Winter School gooi je het roer om. Je wordt uitgedaagd met verrassende inzichten, inspirerende vragen en oefeningen. Het unieke aan dit programma is dat je niet alleen ontdekt wat je echt wilt, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat dit om te realiseren.

Frederiksplein 54 in Amsterdam

Prijs

€ 795,-

Wil je in 2024 eindelijk die verandering maken?

We lopen allemaal weleens rond met de vraag of we op de goede weg zitten. Dat knagende gevoel dat onze talenten niet voldoende tot hun recht komen of dat we meer betekenis willen ervaren. Misschien ben je vervallen in uitstelgedrag of heb je een lethargisch gevoel. In dit meerdaagse programma zoek je uit wat je echt wil, wat je ervoor moet doen om dit te bereiken en ga je direct aan het werk.
 

Maak een nieuwe start

Hoe ziet het traject van deze intensieve Winter School eruit? We beginnen met een stevig zelfonderzoek: wat ligt er onder jouw verlangen naar verandering? Wil je meer betekenis ervaren? Benut je jouw talenten te weinig? Loop je al jaren rond met een onuitgewerkt idee? Of verlang je naar meer verbondenheid?
 
Vervolgens ga je ook daadwerkelijk aan de slag om jouw gedroomde verandering waar te maken. Je formuleert heldere doelen en gaat daar tijdens het programma al mee van start, gesteund door de andere deelnemers en de docent. Maar hoe enthousiast je ook bent over jouw dromen, je loopt ongetwijfeld tegen obstakels aan: twijfel, belemmerende overtuigingen, onzekerheid… ze horen erbij. Daarom leer je ook strategieën om beter om te gaan met interne dan wel externe weerstand. Aan het eind van de week heb je al stevige vooruitgang geboekt en begin je het nieuwe jaar vol energie en met een flinke sprong voorwaarts.
 

Na de training

In de periode na de training ga je verder met de door jou geformuleerde stappen. Je wordt daarbij gekoppeld aan een buddy zodat jullie elkaar kunnen steunen om je doelen te behalen en elkaar scherp te houden.
 
Na zes weken is er een terugkommiddag waarin we samen terugblikken op de stappen die iedereen genomen heeft, successen vieren én onderzoeken welke inzichten je over jezelf hebt opgedaan als resultaat van het proces.
 

Het programma

Bekijk hieronder de indeling van de verschillende dagen.

Je wordt ’s ochtend ontvangen met koffie, thee en verse croissantjes. Elke middag wordt er door onze chef een veganistische lunch gemaakt. Gedurende de dag zijn er pauzes met versgemaakte snacks.

Dag 1 – Workshops van 10:00 – 17:00
Dag 2 – Workshops van 10:00 – 13:00. Aansluitend is er lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
Dag 3  – Workshops van 10:00 – 13:00. Aansluitend is er lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
Dag 4  – Workshops van 10:00 – 17:00. Aansluitend is er een borrel voor alle deelnemers vanaf 17:00
Dag 5 t/m 43 – Het normale leven start weer. Je krijgt opdrachten mee en blijft in contact met een groep deelnemers om elkaar aan te moedigen en helpen.

Terugkomdag – In de middag komen we van 13:00 tot 17:00 uur bij elkaar om te kijken waar we nu allemaal staan en krijg je begeleiding om de volgende stap vorm te geven.

Verder lezen Minder informatie

Tijdens deze Winter School:

  • Ga je in vier intensieve dagen aan de slag met de vraag: wat wil ik echt?
  • Leer je de door jouw gewenste verandering onder woorden te brengen en ga je deze stap voor stap vormgeven
  • Maak je een gericht actieplan en neem je daar de eerste stappen in
  • Werk je in een kleine groep die elkaar steunt, uitdaagt en inspireert.

Praktische informatie

Data en tijden Winter School: 27 t/m 30 december van 10:00 – 17:00, bij dag twee en drie heb je een halve dag les en ga je ‘s middags zelf aan het werk.
Op 10 februari van 14:00 – 17:00 is er een terugkommiddag.
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Reguliere prijs: € 795,-
De prijs is inclusief veganistische lunches die elke dag vers door onze chef-kok worden bereid, een afsluitende borrel en een luxe journal met linnen kaft om in te schrijven.

Een oud-deelnemers over dit programma

“Het was ontzettend inspirerend. De groep hielp elkaar heel goed (…) Aan het einde van het programma had ik echt het gevoel dat ik een soort reis door mijn vraagstuk heen had gemaakt met nieuwe inzichten.”

 

“Het heeft me meer ademruimte gegeven. En het bewustzijn dat werk, liefde enzovoort niet per se zo’n groot thema binnen mijn leven hoeft te zijn”

 

“Een stok achter de deur voor iets wat bij mij al heel lang speelt. Zachte duw in de rug. Een heldere opbouw in de cursus met als einddoel: regie in eigen handen!”

Suzan van de Kremer

De docent

De Winter School wordt begeleid door onze docent Reine Rek.

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit

Bekijk

Informatie

Wat zijn Summer en Winter Schools?

In onze Summer en Winter Schools is ontspannen inspanning het uitgangspunt. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af. Meerdere dagen volg je met een vaste groep van maximaal 30 personen de beste programma’s van The School of Life.

Twijfel je erover of dit programma iets voor jou is?

Mail ons

Inclusief

Lunch en eindborrel inbegrepen

Je hoeft tijdens de Summer en Winter Schools niet apart eten te gaan halen. Wij zetten het voor je klaar, en je eet gezellig met de groep. Op de laatste dag eindigen we met een borrel.

Veelgestelde vragen