Veerkracht

  • Werk
  • Zelfkennis
In het werkende leven kom je verandering, spanning en tegenslag tegen. Om deze het hoofd te bieden, heb je veerkracht nodig. Tijdens deze workshop richten we ons op de blokkades die je ervan weerhouden om na een moeilijke ervaring weer op te staan. Welke uitdagingen je ook tegenkomt.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€195

Ontwikkel professionele veerkracht

Het ontwikkelen van een grotere veerkracht kan ertoe bijdragen dat projecten niet ontsporen en stress niet de overhand krijgt. Tijdens deze workshop richten we ons op de psychologische blokkades die je ervan weerhouden om na een moeilijke ervaring weer op te staan. We onderzoeken de kernovertuigingen en denkpatronen die psychologisch herstel in de weg staan. Door te oefenen met eenvoudig te leren technieken en door belangrijke emotionele hulpbronnen te identificeren, helpen we je goed tot je recht te komen. Welke uitdagingen je ook tegenkomt.

 

In deze workshop:

  • Leer je de nutteloze denkpatronen die je in de weg zitten te herkennen
  • Maak je een begin met het ontwikkelen van een groeimentaliteit, waarbij tegenslagen worden gezien als leerervaringen
  • Leer je welke effecten stress en verlies hebben op je lichaam
  • Inventariseer je welke mogelijkheden je hebt om moeilijke tijden te doorstaan

Praktische informatie

Tijdstip: Je vindt het tijdstip ook terug in de agenda.
Voertaal: Nederlands
Duur:: 3 uur
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een mail naar [email protected] voor een factuur zonder btw.

Christianne Leenhouts

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze focuste op gedrag en leiderschap. Teams en individuen aanzetten tot reflectie en vervolgens in beweging krijgen, is haar specialisatie.

 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor werknemers en zzp’ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.

Heb je nog vragen over deze workshop of wil je advies over welke van onze programma’s het beste bij jouw situatie past? Stuur dan een mail naar [email protected] Korte vragen beantwoorden we per mail, voor ingewikkeldere vragen kunnen we een telefonische afspraak met je maken.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veel gestelde vragen