Zelfverzekerd presenteren

  • Professional workshop
  • Werk
  • Zelfkennis
Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren, zodat je als het er echt om gaat iedereen omver kan blazen.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Totaal

€454.50

Tickets Beschikbaar

Leer beter pitchen en presenteren

In deze dagworkshop:

  • Leer je welke eisen aan een goede presentatie worden gesteld, en hoe lichaamshouding, stemgebruik en tempo je presentatie beïnvloeden
  • Ga je dieper in op de barrières die jij ervaart om overtuigend te presenteren
  • Leer je om te gaan met spanning in je lichaam
  • Krijg je inzicht in wat anderen van jouw wijze van presenteren vinden
  • Ontwikkel je de moed om risico’s te nemen en nieuwe manieren uit te proberen

 

Voor wie?

Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp’ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.

Heb je nog vragen over deze workshop of wil je advies over welke van onze programma’s het beste bij jouw situatie past? Stuur dan een mail naar [email protected]. Korte vragen beantwoorden we per mail, voor ingewikkeldere vragen kunnen we een telefonische afspraak met je maken.

De docenten van de training presenteren

Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar

Bekijk

Wicher Schols

Wicher Schols is trainer, coach en ondernemer. Hij is gespecialiseerd in geweldloze communicatie en talentontwikkeling. Door zijn open

Bekijk

Praktische informatie

Duur en locatie: 1 dag op locatie in het centrum van Amsterdam, inclusief koffie, thee en een heerlijk biologisch, vegetarische lunch
Aantal deelnemers: 5 tot 15 deelnemers, gemiddeld 8
Prijs: Exclusief Btw: € 454,50 Inclusief Btw: € 549,95 (€ 95,45)
Voertaal: Nederlands
Bereikbaarheid: op locatie Frederiksplein, gemakkelijk te bereiken met het OV.
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de training kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze training, je krijgt van ons bij aanvang een reader.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een e-mail naar [email protected] voor een factuur zonder btw.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veelgestelde vragen