Leiderschap

  • Professional workshop
  • Werk
  • Zelfkennis
Je houdt zielsveel van je werk. Elke ochtend spring je uit bed om aan de slag te gaan. En dan maak je promotie. Collega’s komen naar je toe met hun problemen. Het management ziet in jou de toekomst van het bedrijf. En jij? Jij moet leiding geven. Prettige wedstrijd!

Frederiksplein 54, Amsterdam

Totaal

€195

Tickets Beschikbaar

Meer over deze Professional

 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Duur:: 3 uur
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp’ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een e-mail naar [email protected] voor een factuur zonder btw.

Marien Baerveldt

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie- en innovatieprocessen voor organisaties en heeft vele programma's gemaakt voor professionals en het hoger onderwijs. In 2018 startte hij de Theory U Hub in Amsterdam. In al zijn werk zet hij zich in voor meer betekenisvolle gesprekken in het onderwijs, organisaties en de maatschappij.

 

In deze workshop:

  • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou
  • Verken je ideaalbeelden, zwaktes, kracht en twijfels op het gebied van leiderschap
  • Vernieuw je je denken over authentiek leiderschap
  • Verken je het soort authenticiteit waarmee je je team inspireert, loyaliteit kweekt en je anderen optimaal laat presteren vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veel gestelde vragen