Pak ruimte en rust

 • Professionele training
 • Welzijn
Leer op een effectieve manier je grenzen stellen, herken je eigen patronen en krijg handvaten om deze patronen te doorbreken. Aan het eind van deze training herpak jij de controle en ervaar je meer rust in je werkleven.

Frederiksplein 54 in Amsterdam

Prijs

€ 995,- ex. btw

Hoe stel jij grenzen?

Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Neem je regelmatig te veel hooi op je vork? En kies je keer op keer opnieuw voor de weg van de minste weerstand? Je bent niet de enige. Vastgeroeste patronen doorbreken is lastig. Je wilt assertiever zijn, maar je weet niet hoe. Dit zorgt voor stress en frustratie. Aan het einde van de werkweek is al je energie opgeslorpt. Maar wat vond je eigenlijk leuk om te doen? 

Ervaar meer rust in je werkleven

Je weet dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren wat je grenzen zijn en actie te ondernemen wanneer een collega er overheen walst. Maar waarom lukt het dan toch niet dit te doen? Onbewuste patronen staan verandering in de weg. Hoe komt het dat je toegeeft? Waarom zeg je ‘ja’? Tijdens deze training ontdek je je blinde vlekken, krijg je inzicht in je hoe je patronen doorbreekt en leer je ‘nee’ zeggen, zonder schuldgevoel.  

Leer grenzen stellen

“Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en noem je het je lot.” Carl Jung

In twee dagen vergroot je je zelfbewustzijn. Je legt je gedrag onder de loep en kijkt naar de oordelen die je hebt over jezelf en op de buitenwereld. Rollenspellen, gedragsexperimenten en oefeningen met psychologische invalshoeken brengen je dichterbij wie je wilt zijn. Dit doe je samen met een kleine groep deelnemers met herkenbare uitdagingen.   

Na deze training:  

 • Heb je inzicht in je eigen patronen en hoe je deze in stand houdt 
 • Heb je handvaten om deze patronen te doorbreken 
 • Kun jij op een fijne manier je grenzen stellen en communiceren 
 • Ervaar je meer rust in je werkleven 

De incompany-opties voor deze training bespreken?

 

Meer dan 750 professionals volgden een training bij The School of Life

“Mimi is een fijne en kundige trainer op het gebied van communicatie en psychologie. Ze weet de inhoud en alle processen daaromheen – innerlijk, biologisch en sociaal – haarfijn te benoemen.”

Past deze training bij jou?

Pak ruimte en rust is voor iedere professional die meer vrijheid wil ervaren op werk. Je leert je assertiever opstellen, patronen te doorbreken en keuzes te maken die je energie geven.  

Op een rij

 • Prijs: € 995,- exclusief btw. 
 • Voertaal: Nederlands 
 • Duur: 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief een heerlijk verzorgde lunch.  
 • Locatie: The School of Life, Frederiksplein 54, Amsterdam. 
 • Tip: Reis het met OV, pak de fiets of parkeer bij van de P+R’s in Amsterdam. 
 • Aantal deelnemers: Maximaal 15. 
 • Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. De technieken kun je na afloop toepassen en uitproberen in je werk.  
 • Niveau: Er is geen ingangseis. 
 • CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

De docent van de training

Deze training wordt verzorgd door een van onze topdocenten: Mimi Ferrer. Tijdens elke training zorgt Mimi voor een veilige en prettige omgeving. Dit doet ze met een bak aan ervaring en aanstekelijke energie.

Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar

Bekijk

Locatie

The School of Life Amsterdam

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie!

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veelgestelde vragen