Effectiviteit

  • Online
  • Professional workshop
  • Werk
Gebrek aan focus leidt niet alleen tot inefficiëntie, maar ook tot spijt. Als we niet oppassen gaan onze to-do-lijstjes als een last voelen in plaats van als hulpmiddel. Dit voorkomen we door de belangrijke taken van de urgente te leren onderscheiden en door efficiëntie tot een gewoonte te maken.

Online Evenement

Totaal

€160

Tickets Beschikbaar

Leer effectiever te werk te gaan

Gebrek aan focus leidt niet alleen tot inefficiëntie, maar ook tot spijt. Als we niet oppassen gaan onze to-do-lijstjes als een last voelen in plaats van als het hulpmiddel dat ze horen te zijn. Dit voorkomen we door de belangrijke taken van de urgente te leren onderscheiden en door efficiëntie tot een gewoonte te maken.

In deze workshop:

  • Leer je wat het moeilijk maakt om dingen gedaan te krijgen
  • Ontdek je jouw manier van werken en hoe jij dingen het beste voor elkaar kunt krijgen
  • Leer je methodes om de taken die voor je liggen zo effectief mogelijk uit te voeren
  • Ontwikkel je gewoontes en technieken om uitstelgedrag te voorkomen

 

Praktische informatie

Locatie: Deze workshop vindt zowel online als op onze locatie in Amsterdam (Frederiksplein 54) plaats. In de agenda zie je op welke datum het online is.
Voertaal: Nederlands
Duur:: 3 uur
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt als privépersoon of het boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een mail naar [email protected] voor een factuur zonder btw.

Frits Philips

Frits Philips

Frits Philips heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal en cultuur legde hij zich toe op het vak communicatie, waarin hij leerde hoe belangrijk het is dat mensen én organisaties oprecht en open met elkaar het gesprek aangaan. Frits wordt gedreven door het verlangen om mensen en organisaties te helpen grotere versies van zichzelf te worden. Dat doet hij als hoofd van de professionele programma’s en kerndocent van The School of Life en als executive coach.

 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor werknemers en zzp’ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken. Heb je nog vragen over deze workshop of wil je advies over welke van onze programma’s het beste bij jouw situatie past? Stuur dan een mail naar [email protected]. Korte vragen beantwoorden we per mail, voor ingewikkeldere vragen kunnen we een telefonische afspraak met je maken.

 

Online workshops

Onze online workshops bieden we via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online mogelijk maken. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veelgestelde vragen