Hoe vind je liefde?

  • Relaties
Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€59

Iets meer over de inhoud

Het kiezen van een partner is een van de meest ingrijpende beslissingen van ons leven. En als het goed is ook een van de leukste. Toch voelt het vaak als richtingloos zoeken in een tinder-hooiberg. Was het maar zoals vroeger, denk je dan… Toen zochten je ouders je toekomstige lief uit, of was het gewoon iemand uit het dorp.

‘Volg je gevoel’, horen we tegenwoordig. Maar wat als je gevoel je nog niets heeft opgeleverd? Of wat als het je zelfs steeds weer in de problemen brengt?

Deze class geeft je cruciale inzichten om je te helpen veiligere, fantasierijkere en effectievere keuzes te maken in de liefde:

  • Je krijgt meer inzicht in waarom je valt op wie je valt.
  • Je komt te weten waarom je vroegste ervaring met liefde bepalend is voor je huidige keuzes.
  • Je neemt schadelijke patronen onder de loep, en leert ze omzetten naar constructieve patronen.
  • Je leert omgaan met perfectionisme in een tijd van social media en ‘onbeperkte’ keuzes.

Praktische info

Tijdsduur van de class: 2,5 uur
Huiswerk: geen

Reine Rek stelt een levensvraag

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.    

Classes (2,5 uur)

Ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton

De classes van The School of Life gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. Deze ideeën worden ingezet voor jouw persoonlijke ontwikkeling en om je te helpen met de grote vragen in het leven. Een combinatie van les, reflectie en gesprek met maximaal 30 personen.

Naar alle classes