Wat wil je nou écht?

  • Special event
  • Zingeving
Als twintiger ligt het leven voor je open, de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar wat wil je nou écht? Ontdek in deze workshop jouw kernwaarden en hoe je ze inzet om zelfverzekerd keuzes te maken.

frederiksplein, 54 in amsterdam

Prijs

€22 ,-

Maak keuzes waar je écht achter staat

In deze workshop:

  • Leer je je kernwaarden in te zetten bij het maken van belangrijke keuzes.
  • Neem je deel aan gesprekken en oefeningen met andere deelnemers in een veilige ruimte.
  • Leer je wat je eigen lichaam je kan vertellen over je behoeftes en verlangens.
  • Ga je aan de slag met het spel ‘What Do I Really Want To Achieve’ om tot nieuwe inzichten te komen.

Als twintiger sta je voor een flink aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Wat voor werk wil ik doen na mijn studie? Waar ben ik naar op zoek in een partner? Ga ik toch dat halfjaar naar het buitenland? In een wereld die zo snel beweegt is het soms lastig om stil te staan bij wat je nou echt wilt. Er zijn oneindig veel opties en dit kan verlammend werken. Spoiler alert: Je bent niet de enige die dit ervaart.

Hoe het werkt

Tijdens dit interactieve event zal host Michelle je meenemen in haar struggles als twintiger en gaan we op zoek naar meer richting. Samen met psycholoog Roos van Rijnberk zetten we jouw prioriteiten op een rijtje en deel je verhalen met anderen.
Ook ga je aan de slag met het spel What Do I Really Want To Achieve om jouw kernwaarden duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens onderzoek je hoe deze waarden omgezet kunnen worden naar concrete keuzes en intenties voor je toekomst. Je werkt samen in een intieme groep van andere twintigers waar je de ruimte krijgt om van elkaar te leren.

Praktische informatie

Duur: 2,5 uur
Inloop: 13:45
Tijd: 14:00-16:30
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Voertaal: Nederlands

Voor wie is deze workshop?

Je bent nieuwsgierig, hebt zin om nieuwe informatie over je heen te krijgen en je vindt het leuk om met andere na te denken over de grote vragen in het leven. Deze workshop is voor iedereen in hun twenties die benieuwd is naar hun kernwaarden en hoe je ze inzet om zelfverzekerd keuzes te maken in het leven.

Over het spel: ‘What do I really want to achieve’

Dit spel bevat 160 kaarten met de meest voorkomende ambities en verlangens, samen met instructies over hoe je op deze doelen kunt reflecteren, ze in een logische volgorde van prioriteit kunt rangschikken en, waar nodig, afwegingen kunt maken. Zo komt je vanzelf dichter bij jou ware levensdoelen.

 

Wie geeft deze workshop?

Michelle van Rijnberk is eventmaker en host bij The School of Life. Roos van Rijnberk is toegepast psycholoog, trainer en jongerencoach.