Let’s Celebrate S*x

  • Collegereeks
  • Online
  • Relaties
Seks geeft je de kans om jezelf te ontdekken en op een dieper niveau te verbinden met de ander. Op dit gebied ben je nooit uitgeleerd. Hoe ervaar je meer plezier in bed? Hoe verhoog je sensualiteit en intimiteit? Hoe ontluik je je geheime fantasieën? En hoe kom je vaker tot een hoogtepunt?

Online Evenement

Prijs

€69 - 89

Nu met early-bird-korting

Verhoog je erotische intelligentie

De seksuele revolutie heeft ons veel gebracht, maar als het gaat om het vrouwelijk genot is er nog veel winst te behalen. Kijk naar de orgasmekloof: 66% van de vrouwen ten opzichte van 95% van de mannen komt klaar tijdens heteroseks. En de clítoris (met de klemtoon op i) bleef lange tijd een mysterie voor de wetenschap. Pas in 1998 werd ontdekt hoe dit genotsorgaan er in volle glorie uitziet. Kortom: er is nog zoveel te leren. Ga je mee op ontdekkingsreis?

De slaapkamer is namelijk een van de weinige plekken waar je als volwassene kunt spelen. Door plezierige seks laat je de restricties van het dagelijks leven los. Het brengt ook andere voordelen met zich mee: het vermindert stress, boost je weerstand en verbetert je slaap. Dus hoe kun je vaker opgaan in het moment en er met volle teugen van genieten?

In de reeks ‘Let’s Celebrate S*x’ nemen seksuologen Marieke de Witte en Wim Slabbinck je mee in de wondere wereld van s*ks. Samen met gastsprekers duiken ze iedere aflevering in een ander thema om jouw erotische intelligentie te verhogen. Eerst verdiepen we jouw zelfkennis. Wat zijn je overtuigingen over seks? Wat zijn je geheime verlangens en fantasieën? Hoe verhoog je je zelfbeeld en sensualiteit? Vervolgens gaan we in op de connectie met de ander. Hoe praat je over je wensen en grenzen? Hoe kun je meer intimiteit ervaren? En natuurlijk: hoe kom je vaker samen tot een hoogtepunt?

Voor wie?

Deze reeks is voor alle vrouwen die meer voldoening uit hun seksleven willen halen en hun eventuele bedpartner(s).

Praktische informatie

Data: Zondag 19 februari, 26 februari, 5 maart, 12 maart en 19 maart 2023
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur
Locatie: Zoom
Tijdsduur: 5 avonden, 1,5 uur per avond
Voorkennis: Niet vereist
Ticket: € 89,-
Early-bird-ticket: € 69,-

Opzet van de reeks

Je krijgt vijf colleges op zondagavond via Zoom van 1,5 uur, waarbij het mogelijk is om anoniem deel te nemen. In iedere aflevering geeft de seksuoloog een introductie op het thema dat centraal staat. Vervolgens gaat de gastspreker daar dieper op in. Dit wordt gevolgd door een interactief interview. Je kunt jouw vragen van tevoren doorgeven en tijdens het college stellen via de chat. Middels een ‘sekslijn’ krijgen deelnemers de kans om telefonisch een vraag te stellen die live wordt behandeld. Na iedere aflevering krijg je een vrijblijvende opdracht mee om jezelf beter te leren kennen of de connectie met jouw bedpartner te verbeteren.

*

Wij vinden natuurlijk dat je woorden gewoon voluit moet kunnen schrijven, maar de algoritmes van onze online marketingmedia zijn nogal preuts, en die staan ons niet toe het beestje bij de naam te noemen en dan ook nog te adverteren. We willen natuurlijk wel bezoekers bij dit spannende evenement, dus we doen het even zo.

De gastsprekers

Ieder college zal een van deze gastsprekers het onderwerp van de avond uitdiepen.

Joy Delima

Actrice, toneelschrijver, regisseur en auteur Joy Delima, schrijft voor de Volkskrant op open wijze over haar zoektocht naar

Bekijk

Maartje Laterveer

Schrijver en journalist Maartje Laterveer schreef in 2017 het boek Vrouwen & seks. In dit boek verkent ze

Bekijk

Ian Kerner

Ian Kerner is een wereldberoemde relatietherapeut die gespecialiseerd is in seks. Zijn bestseller She Comes First, met de

Bekijk

Online

Live interactief meekijken

De reeks is vijf weken lang te volgen via Zoom op je laptop, je tv-scherm, tablet of smartphone vanuit je eigen huis, bij vrienden of waar je maar wilt. Via de chat en de Q&A stel je live verdiepende vragen over het college en het gesprek dat we aansluitend voeren met onze gasten. De colleges zijn tot vier weken na de laatste aflevering terug te kijken via een speciale link. 

Expert-interviewers & gastvrouw

Marieke Dewitte en Wim Slabbinck verzorgen afwisselend de inhoudelijke expertvragen en leggen de onderlinge verbanden tussen de verschillende colleges. Naomi Kok Luís, programmamaker en presentator bij The School of Life, treedt tijdens de colleges op als gastvrouw.

Marieke Dewitte

Marieke Dewitte is klinisch psycholoog-seksuoloog aan de Universiteit van Maastricht en een veelgevraagd spreker over seksualiteit, zowel nationaal

Bekijk

Wim Slabbinck

Klinisch seksuoloog, antropoloog en oplossingsgericht psychotherapeut Wim Slabbinck vond op zijn veertiende het boek ‘Human Sexual Response’ in de boekenkast van

Bekijk

Naomi Kok Luís

Naomi Kok Luís is programmamaker bij The School of Life en presentator. Ze heeft een master in Interculturele

Bekijk

Veelgestelde vragen