Bewaak je grenzen

  • Professionele training
  • Werk
Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Doe je vaak meer dan goed voor je is? In deze training leer je hoe je op een heldere en effectieve manier je grenzen aangeeft.

Frederiksplein 54 in Amsterdam

Prijs

€ 825,- ex. btw

STAP-tickets beschikbaar tot 30 juni 16:00

Hoe stel je een grens?

Na deze training:

  • Heb je inzicht in je eigen patronen en hoe je deze zelf in stand houdt
  • Heb je handvaten om patronen te doorbreken
  • Kun jij op een fijne manier je grenzen communiceren
  • Ervaar je meer rust in je werkleven

Een van de belangrijkste oorzaken van stress, frustratie, boosheid en verdriet is het niet kunnen aangeven van grenzen. Grenzen zijn de figuurlijke lijnen die je trekt om iets te beschermen waar je om geeft, zoals jouw tijd of geestelijke gezondheid. Grenzen aangeven betekent dat je durft te zeggen wanneer iemand te veel van je verlangt of dingen vraagt die je niet wil. Het betekent ook dat je tegen jezelf zegt dat het mooi genoeg is zo, of dat je erkent dat het je niet gaat lukken.

 

Grenzen aangeven

Het creëren van gezonde grenzen op het werk kan je helpen burn-out te voorkomen, wrok te verminderen, beter contact te maken en meer werkgeluk te ervaren. Het is belangrijk om duidelijk te communiceren wat je grenzen zijn en actie ondernemen wanneer een collega jouw grens overgaat. Om op een prettige en heldere manier je grenzen te leren aangeven, is het belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen patronen en daarnaast veel te oefenen. In deze training gaan we daarom ook praktisch aan de slag door middel van rollenspellen, gedragsexperimenten en oefeningen

Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedere werknemer die reflexmatig ‘ja’ zegt elk verzoek.

 

Praktische informatie

Duur: 2 dagen op locatie in het centrum van Amsterdam
Aantal deelnemers: Maximaal 15
Prijs: € 825,- exclusief btw
Voertaal: Nederlands
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Bereikbaarheid: Het beste bereikbaar via fiets of OV.
Parkeertip: Gebruik een van de P+R’s in Amsterdam. 
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de training kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze training, je krijgt van ons bij aanvang een reader.
Niveau: Er is geen ingangseis.
NRTO-keurmerk: Wij hebben het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden en keurt private instellingen volgens acht kwaliteitseisen.
STAP: Deze training komt in aanmerking voor het STAP-budget. De STAP-tickets zijn te bestellen tot 30 juni 16:00

De docent van de training

Deze training wordt verzorgd door een van onze topdocenten: Mimi Ferrer.

Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar

Bekijk

Locatie

The School of Life Amsterdam

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie!

Professionele training

Uit je hoofd, in je lijf

Voordat je grenzen kunt aangeven, zul je ze eerst aan moeten (leren) voelen. Vaak ben je een grens al voorbij zonder dat je het doorheb omdat je omstandigheden continu wisselen. Wanneer je hier graag nog in wilt oefenen kun je eerst de training “Uit je hoofd, in je lijf” volgen voordat je aan deze training deelneemt.

Bekijk de training

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veelgestelde vragen