Bewaak je grenzen

  • Professionele training
  • Werk
In deze training geven we je in de eerste plaats handvatten om ‘nee’ te zeggen met als doel om meer rust in je leven te creëren. Nee zeggen tegen anderen en je grenzen aangeven is lastig maar zorgt uiteindelijk voor een gevoel van evenwicht en voldoening.

Frederiksplein, 54 in Amsterdam

Prijs

€999

Nieuwe tweedaagse training!

Hoe stel je een grens?

Een van de belangrijkste oorzaken van stress, frustratie, boosheid en/of verdriet is het niet kunnen aangeven van grenzen. Grenzen zijn de figuurlijke lijnen die je trekt om iets beschermen waar je om geeft, zoals jouw tijd of geestelijke gezondheid. Grenzen aangeven betekent dat je durft te zeggen wanneer iemand te veel van je verlangt, dingen vraagt die je niet wilt, tegen jezelf zegt dat het mooi genoeg is zo, of dat je erkent dat het je niet gaat lukken.

Het creëren van gezonde grenzen op het werk kan je helpen burn-out te voorkomen, wrok te verminderen, beter contact te maken en meer werkgeluk te ervaren. Het is belangrijk om duidelijk te communiceren wat je grenzen zijn en actie ondernemen wanneer een collega jouw grens overgaat. Om op een heldere, prettige manier grenzen te communiceren is het belangrijk om inzicht te hebben in je eigen patronen en daarnaast veel te oefenen. In deze training gaan we daarom ook praktisch aan de slag doormiddel van rollenspellen, gedragsexperimenten en oefeningen.

Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedere werknemer die altijd gewend is om reflexmatig ‘ja’ te zeggen op elk verzoek, of je het nu meent of niet.

 

Praktische informatie

Duur: 2 dagen op locatie in het centrum van Amsterdam
Aantal deelnemers: Maximaal 15
Prijs: € 999,- inclusief btw
Voertaal: Nederlands
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Bereikbaarheid: Het beste bereikbaar via fiets of OV.
Parkeertip: Gebruik een van de P+R’s in Amsterdam. 
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de training kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze training, je krijgt van ons bij aanvang een reader.
Niveau: Er is geen ingangseis.
NRTO-keurmerk: Wij hebben het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden en keurt private instellingen volgens acht kwaliteitseisen.
STAP: Deze training komt in aanmerking voor het STAP-budget.

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Professionele training

Uit je hoofd, in je lijf

Voordat je grenzen kunt aangeven, zul je ze eerst aan moeten (leren) voelen. Vaak ben je een grens al voorbij zonder dat je het doorheb omdat je omstandigheden continu wisselen. Wanneer je hier graag nog in wilt oefenen kun je eerst de training “Uit je hoofd, in je lijf” volgen voordat je aan deze training deelneemt.

Bekijk de training

Locatie

The School of Life Amsterdam

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie!

Veelgestelde vragen