Wat betekenen de coronamaatregelen voor jouw bezoek aan The School of Life?

Update 13 oktober

Tot en met in ieder geval 10 november vinden er alleen online programma's plaats bij The School of Life Amsterdam, omdat de situatie met betrekking tot corona nu 'zeer ernstig' is. Wij hopen zo bij te kunnen dragen aan de indamming van het virus. Hoe werkt een online programma?

Heb je een ticket voor een programma dat voor 10 november plaatsvindt?
Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een mail met informatie over jouw programma. Het grootste deel van de programma's zal van offline, naar online gaan. Bij enkele programma's is dit niet mogelijk. Deze zullen worden verplaatst. Heb je 24 uur voorafgaand aan je programma nog geen bericht van ons ontvangen? Stuur ons dan een email. Voor die tijd willen we je vragen rustig af te wachten, zodat onze klantenservice niet overspoeld raakt.

Wil je een ticket kopen voor een programma (dat start) in deze periode?
Dat kan nog steeds! In onze agenda vind je een overzicht van de programma's die online plaatsvinden. Koop je een tickets voor een programma met meerdere data? Dan kan het zijn dat bijeenkomsten op latere data plaatsvinden op onze locatie op het Frederiksplein, afhankelijk van de ontwikkelingen de komende weken.

Heb je een ticket voor een programma dat na 10 november plaatsvindt?
Omdat het nu nog niet bekend is wat de situatie en geldende maatregelen na 10 november zijn, kunnen we je nu nog niet vertellen wat er met deze programma's gaat gebeuren. Als het niveau 'zeer ernstig' blijft, zullen ze ook online plaatsvinden. Mocht de situatie verbeteren, dan vinden ze weer plaats op onze locatie op het Frederiksplein.

Wil je naar onze winkel?
Onze winkel is nog gewoon open! Wel willen we je verzoeken een mondkapje te dragen en kunnen er maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd binnen zijn. De openingstijden blijven voorlopig hetzelfde.

Wil je naar ons café?
Je kan tot en met 10 november niet in ons café zitten. Wel kan je gewoon take-away-bestellingen doen. We verzoeken je een mondkapje te dragen en er kunnen maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd binnen zijn.


 Voor antwoorden op algemene vragen, bekijk onze FAQ