Vacature: Stagiair Design

Amsterdam

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een DTP- stagiair die per september ons designteam komt ondersteunen. Als stagiair help je mee met les-, evenementen- en communicatiematerialen in onze huisstijl te gieten. Je werkt daarbij samen met onze drie designers Samantha, Angela en Sophie.

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Opmaken van lesmaterialen, zoals hand-outs en werkboeken. Presentaties straktrekken voor programma’s en evenementen. DTP werkzaamheden voor onze Flagshipstore. Ruimte voor een eigen uit te voeren project.

Wie ben jij en wat kan jij?

Je wil graag bijdragen aan onze missie. Je hebt interesse in filosofie, psychologie en/of persoonlijke ontwikkeling. Als je ziet dat dingen beter kunnen, kom je met ideeën om zaken te verbeteren. Je kan zelfstandig werken én goed samenwerken. Je bent nauwkeurig en secuur in je werk. Je vindt het leuk om binnen een huisstijl te werken. Je bent 4 dagen beschikbaar. • Je bent in de laatste fase van je grafische opleiding of hebt deze al afgerond. • Je hebt basiskennis van Photoshop, InDesign en Illustrator. • Je wil graag meer ervaring opdoen en je verder ontwikkelen op het gebied van DTP/vormgeving.

Wat bieden wij?

Een stagevergoeding van €250,– per maand. Je mag een aantal van onze programma’s gratis bijwonen. Dynamische en creatieve werkplek in het centrum van Amsterdam. Dagelijks een gezellige vegetarische lunch op kantoor. In deze functie word je onderdeel van ons designteam.

Ben je enthousiast?

Stuur dan jouw CV + motivatie + voorbeelden van werk waar je trots op bent of je portfolio naar Angela via [email protected]. Start van de stage: dinsdag 5 september 2023. 

Meer over ons