The School of Life voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: [email protected]
T: 020 737 2806

Bekijk de brochure met ons aanbod voor persoonlijke ontwikkeling in organisaties. 

Brochure

Persoonlijke ontwikkeling

Als we ons afvragen wat iemand succesvol maakt in werk, zien we vaak het belangrijkste over het hoofd. Namelijk dat het een mens is. En dat mensen meer zijn dan de optelsom van de inhoudelijke kennis en functionele vaardigheden die we op hun cv’s vinden.

Het zijn vaak onze menselijke kwaliteiten, veel meer dan onze opleidingen en vakinhoudelijke skills, die ervoor zorgen dat we succesvol zijn. Maar het trainen van emotionele vaardigheden wordt doorgaans gezien als een luxe waar pas over nagedacht wordt als de rest op orde is. In werkelijkheid staan ze aan de basis van elk toekomstig succes.

The School of Life biedt workshops en trajecten die werknemers helpen de meest ongrijpbare kanten van het werk te verbeteren. We geven geen voorgekauwde antwoorden, wetten of dogma’s. Maar wel een scala aan bruikbare ideeën en perspectieven die stimuleren, uitdagen en inspireren.

Ons aanbod

Emotionele vaardigheden

Onze programma’s zetten medewerkers aan tot reflectie op hun persoonlijkheid en gedrag, helpen hen hordes te nemen en hun werk gerichter, zelfverzekerder en volwassener aan te pakken. De bouwstenen voor onze programma’s zijn 20 workshops over emotionele vaardigheden. We bieden een aantal uitgestippelde programma’s, maar maken ook trajecten op maat, gericht op specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij The School of Life Amsterdam
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Bekijk de brochure

 

Open inschrijving

The School of Life biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie op het Frederiksplein en in Circl op de Zuidas. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn. 

Bekijk de agenda

Voorbeelden van programma's

Volg een reeks workshops voor persoonlijke ontwikkeling

voorbeeld trajecten persoonlijke ontwikkeling 03