Bigger, better and with more coffee - The School of Life is verhuisd

blog opening frederiksplein3
Wie verschil maakt tussen droom en werkelijkheid is nog niet voldoende wakker geworden.
C. Buddingh

Vanaf maandag 24 april kan iedereen de dag beginnen met heldere ideeën en goede koffie bij The School of Life! Op een van de drukste kruispunten van de stad, vind je de tijd om even stil te staan.

We zijn namelijk verhuisd van de Herengracht naar het Frederiksplein 54 en uitgebreid met een extra classroom, een grotere winkel en een koffiebar. Van maandag tot en met vrijdag kan je hier van 8:00 tot 19:00 terecht om White Label koffie te drinken, te ontbijten, lunchen, na te denken en goede gesprekken te voeren.

In onze winkel vind je 'conversation cards', 'toolkits' en boeken waarvan wij denken dat ze je leven verbeteren. 

Ook kan je op de nieuwe locatie extra veel classes, collegereeksen, intensives en onze eerste jaaropleiding volgen.

Onze droom is om een plek te creëren waar je stilstaat bij de vragen die echt belangrijk zijn in het leven, maar die op school worden genegeerd, zoals: hoe vind je een baan die bij je past? Wat is een goede vriend? Hoe maak je goed ruzie? Hoe voer je een echt gesprek? Heb je een liefdesrelatie nodig?

Naast koffie, bieden we je de beste ideeën uit bijna drieduizendjaar intellectuele geschiedenis. Door de ideeën van filosofen, kunstenaars, wetenschappers en schrijvers op frisse en eigentijdse wijze te presenteren, willen we je helpen een wijzer en mooier leven te leiden.

Openingstijden winkel en café:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 19:00 

Bekijk hier het overzicht van onze programma’s.

Recent entries