Veelgestelde Vragen

Mocht je na het bekijken van onze website nog vragen hebben, dan is de kans groot dat je deze hieronder beantwoord ziet. Als je vraag er niet tussenstaat, neem dan graag contact met ons op per email. Je vindt onze gegevens hiernaast onder ‘Contact’.

Actiecodes/Cadeaubonnen
Annulering
BTW
Classes boeken
Classes cadeau geven
Contact
Doceren
English classes 
Hand-outs/Pre-tasks
Nieuwsbrief
LIFECARD I & II
Openingstijden winkel
Parkeergelegenheid
Pers
Privé-classes
Programma
Routebeschrijving
Ruilen
Tickets
Verhuur
Vrijwilligers
Wachtlijst
Winkel

 

Hoe gebruik ik actiecodes/cadeaubonnen? 

Stap 1. Voor het boeken van een van onze programma's met een cadeaubon/actiecode moet je ingelogd zijn.

Stap 2. Kies het programma dat je wilt boeken in de agenda.

Stap 3. Klik vervolgens onder de omschrijving van de class op 'inschrijven' bij de datum en tijd die jouw voorkeur heeft.

Stap 4. Je ziet de tekst: 'Wil je een actiecode invoeren? Klik hier.' Klik hierop en voer je actiecode in.

Stap 5. Je ziet nu de kaartsoort Cadeaubon 44, in het vakje waar 0 staat vul je het aantal gewenste cadeaubonnen in. 

Stap 6. Nu kun je je bestelling plaatsen en afronden.

Hoe kan ik een geboekte class afzeggen? 

Wanneer je niet naar een geboekte class kan komen, kan je iemand anders in je plaats laten gaan. Het is niet mogelijk restitutie te ontvangen. Wil je iemand anders naar de class laten gaan? Neem dan contact met ons op via email (amsterdam@theschooloflife.com).

Hoeveel BTW zit er op de classes? 

Over onze classes wordt geen BTW gerekend. Je vindt het BTW-percentage daarom ook niet terug op de factuur van je bestelling.

Hoe boek ik een class? 

Onze classes kan je gemakkelijk boeken via onze website. Selecteer de gewenste class en plaats deze in de winkelmand. Je kan op deze manier ook meerdere classes toevoegen en deze tegelijkertijd afrekenen. Zodra je een class hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail.

Kan ik een class cadeaugeven? 

Als je een class cadeau wil geven, kan je het best een cadeaubon bestellen via onze website. Wanneer je direct een class boekt voor iemand anders staat de reservering namelijk op jouw naam. Middels een cadeaubon kan desbetreffende persoon zelf een class boeken op zijn of haar eigen naam.

Hoe kan ik het beste contact opnemen? 

Wil je een snel en helder antwoord op je vraag, stuur dan een email naar: amsterdam@theschooloflife.com.

Is er een mogelijkheid zelf classes te geven? 

Als je interesse hebt om bij The School of Life classes te geven, houdt dan onze nieuwsbrief en/of Facebook-pagina in de gaten. Middels deze kanalen wordt aangekondigd wanneer we selectieweekenden organiseren.

Are there classes taught in English? 

Currently almost all of our classes are in Dutch. We do, however, schedule English spoken classes occasionally. If you want to inform about English classes, please contact us via: amsterdam@theschooloflife.com.

Wat is de hand out/pre-task en hoe ontvang ik die? 

Voor aanvang van een class ontvang je vaak per email een pre-task. Dit is een opdracht ter voorbereiding op de class die je gaat volgen. De pre-task is uiteraard niet verplicht, maar geeft de mogelijkheid om alvast aan de slag te gaan met het thema. Bij de meeste classes ontvang je na afloop een hand-out. Hierin staat een samenvatting van de class. Zo kan je thuis nalezen wat je tijdens de class hebt geleerd. De PowerPoint die tijdens de class getoond wordt sturen wij niet toe. Wanneer je een email krijgt zonder bijlage, bevat de class geen pre-task of hand-out.

 Hoe gebruik ik de Lifecard I of II?

Aanmelden

Stap 1. Voor het boeken van een programma met je Lifecard moet je ingelogd zijn

Stap 2. Kies het programma dat je wilt boeken in onze Agenda

Stap 3. Klik vervolgens onder de omschrijving van de class op 'inschrijven' bij de datum en tijd die jouw voorkeur heeft

Stap 4. Nu krijg je onder kaartsoort de optie Lifecard I of II. In het vakje waar 0 staat vul je een 1, dit herhaal je met alle kaartsoorten die je wilt bestellen.

Stap 5. Nu kan je je bestelling plaatsen en afronden.

Afmelden

Stap 1. Als je je wilt afmelden voor een programma met je Lifecard moet je ingelogd zijn

Stap 2. Klik vervolgens op 'Mijn Account'

Stap 3. Kies vervolgens voor de 2de optie 'Bestelhistorie'. Hier zie je een overzicht van je bestelling.

Stap 4. Klik op het plusje bij de bestelling waarvoor je je wilt afmelden. 

Stap 5. Nu zie je aan de rechterkant 'Annuleren' staan. Klik hier op. 

Stap 6. Je hebt je nu afgemeld voor de class. 

Hoe ontvang ik de nieuwsbrief? 

Je kan je via onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo word je wekelijks op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen dan is het mogelijk om je onderaan de nieuwsbrief af te melden.
Schrijf je via deze link in voor de nieuwsbrief.

Wat zijn de openingstijden van de winkel? 

Onze winkel op het Frederiksplein 54 is vanaf een half uur voor aanvang tot een half uur na afloop van de classes geopend. Het is ook mogelijk tijdens kantooruren bij ons langs te komen. Klop dan even aan bij het souterrain.

Waar kan ik parkeren? 

De dichtsbijzijnde grote parkeergarage vind je onder het Muziektheater. Vanaf de ring A-10 neem je de afslag ventrum (S1110 of S1116), en volgt u de P-route. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen langs de Amstel.

Waar kan ik terecht voor persinlichtingen? 

Pers kan voor meer informatie en interviewaanvragen contact opnemen per email: amsterdam@theschooloflife.com.

Kan ik ook privé-classes boeken? 

Het is mogelijk om bij The School of Life Amsterdam privé-classes te boeken. Neem hiervoor contact op via: zakelijk@theschooloflife.com.

Hoe komt jullie programma tot stand? 

Ons programma – de onderwerpen en inhoud van onze classes en events – komt tot stand in afstemming met The School of Life Londen. Het is hierom ook niet mogelijk om een eigen programma aan te bieden bij onze locatie in Amsterdam.

Hoe kom ik bij The School of Life (route)? 

Openbaar vervoer

Halte Frederiksplein. Tramlijn: 4*, 7, 10   Buslijn 755

Halte Weesperplein. Metrolijn 51*, 53*, 54* + 9 minuten wandelen

* Deze lijnen vertrekken vanaf Station Amsterdam Centraal

Kan ik een class omruilen? 

Bij The School of Life zijn eenmaal bestelde classes niet inwisselbaar voor een andere datum. Wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats naar een class te laten gaan. Geef dit graag per e-mail door aan: amsterdam@theschooloflife.com.

Hoe werkt het met tickets nadat ik een class heb geboekt? 

Na je boeking plaatsen we je op onze presentielijst. Door het noemen van je naam krijg je toegang tot de door jou bestelde class. Per mail krijg je  direct een bevestiging van je bestelling en later eventueel een pre-task doorgestuurd. We kunnen helaas geen geld terugstorten of een andere class aanbieden als je onverhoopt verhinderd bent. Je mag wel iemand anders op jouw naam aan de class deel laten nemen. Graag horen we per mail wie we op onze presentielijst kunnen zetten. Na inschrijving sturen we je onze nieuwsbrief. Wil je deze niet ontvangen, meld je dan onderaan de nieuwsbrief af.

Kan ik de classroom huren? 

In verband met onze classes is het bijna niet mogelijk om onze ruimte te huren. Als je een vrije datum ziet in onze agenda, mail ons dan om te informeren naar de beschikbaarheid.

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger? 

Het is mogelijk om als vrijwilliger The School of Life te helpen bij classes en evenementen. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact op via: amsterdam@theschooloflife.com.

Is het mogelijk op de wachtlijst voor een class te worden geplaatst? 

The School of Life Amsterdam werkt niet met een wachtlijst. Wanneer een class of special event is uitverkocht, kunnen we je helaas niet op een wachtlijst plaatsen.

Wat word er in jullie winkel verkocht? 

In onze winkel op het Frederiksplein 54 verkopen we een selectie van de merchandise uit Londen en boeken die bij onze classes passen. We hebben geen webshop in Nederland, maar mocht je in onze winkel niet kunnen vinden wat je zoekt, dan kan je de merchandise ook via de website van The School of Life Londen bestellen: www.theschooloflife.com/shop.

Contact

The School of Life Amsterdam
Frederiksplein 54
1017 XN Amsterdam
amsterdam@theschooloflife.com
020 - 22 000 80